CinemaKlub

Megvan az első kép a következő Alien-filmből!

rtl.hurtl.hu

2016. június 16. 10:01

Már egy ideje forog a Prometheus második része, amelyben – mint kiderült – az első rész főszereplőnője, Naomi Rapace már nem tér vissza. Valaki más viszont igen, és most fotót is kaptunk!

A 2012-es Ridley Scott alkotást nem feltétlenül nevezhetnénk valódi Alien-filmnek, lévén nem igazán találkozunk benne egyetlen lénnyel sem (azért a vége, na!). Inkább mondhatnánk egyfajta furcsa előzménynek. Mindenesetre nagyon sok hardcore Alien rajongó kiakadt miatta, ez azonban nem szegte kedvét az alkotóknak, lévén 2017 októberében érkezik a folytatás.

A meglepődésen már túl vagyunk, hogy a rendező nem hívta vissza az előző rész főhősnőjét, csupán Michael Fassbender és furmányos android karaktere, David maradt meg az eredeti csapatból.

Most pediglen kaptunk egy friss fotót az alkotás folyamatáról, amint Scott magyaráz a stábnak, a háttérben mindenki Fassy-jével:


Egy kérdésünk támadt csupán a képpel kapcsolatban: hová tűnt David oly precízen karbantartott szőke sörénye? Mellékes probléma ez, de mi szeretünk mindenen fennakadni.

A film hivatalos leírása szerint a történet egy újabb hajóról szól majd – a Covenant-ról –, amely egy ismeretlen bolygóra érkezik. Idővel rájönnek, hogy a hely borzalmakat rejteget, és egyetlen lakost, Davidet.

Fassbender még korábban elhintett pár infót a Covenantról, és állítása szerint megannyi lény ugrál majd ki az emberekből és ráadásul még gyönyörű, futurisztikus képekkel is gyönyörködtetnek majd minket.


Mi azon kevesek közé tartozunk, akik a Prometheust is szerették, úgyhogy érdeklődve várjuk a következő felvonást is!

Addig is pedig Fassbender Assassin’s Creed-jére koncentrálunk, ami idén decemberben már a mozikban lészen!

Forrás: Collider
Képek: InterCom, Instagram

#CinemaKlub#michael fassbender#ridley scott#prometheus#alien#folytatás#forgatás

Címlapról ajánljuk