Műsorújság
RTL Most

Ridley Scott is követi az új trendet: westernt rendez!

Azon túl, hogy íróként és producerként delegálta a Szárnyas fejvadász folytatását, tervben van a Prometheus második része is, és most újabb filmet szerzett magának. Scott nem bír nem dolgozni.

A 20th Century Fox-nak sikerült megszereznie a Wraiths of Broken Land jogait, Ridley Scott pedig újra maga mellé állította a Mentőexpedíció során is vele dolgozó társait, Drew Goddardot és Simon Kinberget. A csapat és a történet megvan, már csak a részletek kidolgozása van hátra. Ha sikerük lesz, akkor olyan diadalmenetet arathatnak vele, mint a tavalyi, 7 Oscar-díjra is jelölt Matt Damon filmjükkel.

A 2013-ban kiadott regény cselekménye az 1900-as évek Mexikójában játszódik, ahol két nővért elrabolnak és prostitúcióra kényszerítenek. A lányok két bátyja és édesapja indul el utánuk, hogy kiszabadítsák őket a törvényen kívüli bandájuk segítségével. Bosszú, dráma és akció. Lesz itt minden.

Amikor arról kérdezték az alkotókat, hogy milyen stílusra számíthatnak a nézők, csak ennyit mondtak: horror, ponyva, túlzott erőszak.


Félve várjuk!

Addig is lesz másik western is, amit nézhetünk, hiszen A hét mesterlövész remake-je Denzel Washingtonnal és Chris Prattel már idén ősszel a mozikba kerül!

Legnézettebb videók