CinemaKlub

Jude Law, mint Superman?

rtl.hurtl.hu

2016. június 10. 12:40

Nehéz elképzelni, ugye? Pedig az angol színésznek felajánlották a Superman visszatér című film főszerepét, ő azonban visszautasította a lehetőséget. Hogy miért? Állítólag a jelmeznek elég nagy szerepe volt a döntésében!

Ahogyan Law fogalmazott egy televíziós interjúja során, a kosztüm „nem úsztatta a hajóját”! Sejtjük, mire is próbált kilyukadni az angol sármőr, de szerencsére bővebben is kifejtette véleményét:

„Angol vagyok, nekem nem tűnt úgy, hogy illene hozzám a szerep és mindig aggódtam a ruha miatt. Meg persze, akkor éppen kedvem sem volt az egészhez.”

Csak zárójelben jegyeznénk meg, hogy a jelenleg már két film óta az Acélembert alakító Henry Cavill is brit!

 


Egyébként az elutasítás ellenére, a rendező Bryan Singer próbálta meggyőzni Law-t, még a szuperhős védjegyévé vált öltözetet is átalakítatta a színész kedvéért. Csak annyit kért a Sherlock Holmes Watson-jától, hogy legalább próbálja fel. A színész pedig így is tett, de amilyen gyorsan lehetett, inkább le is vette azt:

„Bevittem magammal a jelmezt a fürdőszobába, felvettem, majd mikor tükörbe néztem, hirtelen én lettem Superman. Bekapcsolták az ismerős dallamokat, én pedig elképzeltem, ahogy mindenütt ebben feszítek a posztereken, a világ pedig imád! Aztán rájöttem, hogy biztos, hogy nem vállalom és levettem a ruhát. De én voltam Superman két percig és az bőven elég volt!”

Végül a szerepet Brandon Routh kapta meg, utána pedig a már említett Cavill-t láthattuk a kék-piros öltözetben, legutóbb például a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című moziban! Law még hozzátette, a saját bevallása szerint nem volt elég fiatal sem a szerepre, viszont a Sherlock Dr. John Watson-jának szerepére már megérett a sztár, így láthatjuk a készülő harmadik részben is!

Szerintetek jól döntött Jude Law?

Forrás: Variety.com
Képek:Tumblr.com

#CinemaKlub#superman#jude law#henry cavill#batman superman ellen#bryan singer

Címlapról ajánljuk