Műsorújság
RTL Most

Robert Downey Jr. szerint jöhet a Sherlock 3

Úgy tűnik, hogy a régóta várt folytatás végre megérkezhet, ugyanis mindenki Tony Starkja nemrég elkotyogta, hogy már megkezdődtek az előkészületek, ráadásul megmarad a győztes trió: mellette Jude Law és a rendező Guy Ritchie is visszatérnek!

„Már beszélünk róla. És NAGYON várom! Tudom, hogy Guy Ritchie annyira szeret engem, mint én őt. Akárhányszor új Sherlock filmet csináltunk, teljesen megőrültünk. Megpróbálunk idén is összehozni egyet.” – nyilatkozta Downey.

A harmadik rész lehetősége már 2011 óta porondon van, hiszen a második Árnyjáték című etap után azonnal felmerült a kérdés, hogy a trió vajon bevállal-e egy következőt is. Ez a kérdés most még előrehaladottabb állapotába került.

Downey annyira rá van pörögve, hogy ha béna technikával összedobhatnák, akár már a héten meglenne a film. Persze erről szó sincs.


Hogy mikor kezdődhetnének el a forgatások, még nem tudni. Annyi viszont biztos, hogy Ritchie mostanság fejezi be az Artúr királyos moziját (Knights Of The Roundtable: King Arthur), amelyben nem mellesleg olyan nevek szerepelnek, mint Jude Law, Charlie Hunnam, vagy éppen Eric Bana. Úgyhogy valószínűleg megpihenne két nagyobb projekt között.

De azt már talán tutira vehetjük, hogy érkezik a harmadik felvonás. Ha hihetünk Jude Law tavaly elejtett szavainak, akkor ugyanolyan stílusban, de még okosabb és agyafúrtabb részletekkel akarják összehozni a sztorit.


Addig is várhatjuk a legújabb Amerika kapitány filmet, amelyben Vasemberrel egy kicsit filozofálnak a nézeteltéréseikről, Pókemberrel és egy kisebb csapattal az oldalukon!

Képek: Tumblr
Forrás: Empire, Variety

Legnézettebb videók