CinemaKlub

Deadpool is hinni akar!

rtl.hurtl.hu

2016. január 26. 14:56

Hétfő este a Cool-on láthatták a nézők, ahogy Scully és Mulder újranyitják az X-aktákat. Deadpool pedig ha jól látjuk, a véleményetekre kíváncsi! Kinek hogy tetszett az epizód?

Kép: Deadpool Movie Hivatalos Twitter
 
Ki ne emlékezne az örökklasszikus párosra, Mulder ügynökre és Scully ügynökre? Vagy arra, hogy hogyan is kezdődött a történetük 1993-ban? A két FBI nyomozó paranormális jelenségek kivizsgálásával, egészen pontosan UFO ügyekkel foglalkozott. Most végre - így tizenhárom „harmadik típusú találkozás nélküli” év után - visszatért az X-akták, a magyar rajongók pedig a világpremierrel szinte egy időben szinkronosan láthatták a tizedik évad első epizódját a Cool-on.
 

A képre kattintva nézd meg a rövid visszaemlékezést:



A kezdetektől összeesküvés elméleteket gyártottak az elvetemült fanatikusok, miszerint valószínűleg igaz történetek alapján készítették el a sorozatot, hogy kiszivárogtathassák a titkos információkat a földönkívüliek létezéséről. Ennek valóságalapjára nem derült még fény, de az biztos, hogy tegnap este sokan voltak odaát, na de Deadpool is?

Ne is csodálkozzunk, hogy felbukkant! Ez a kezeslábasba bújt őrült figura manapság mindenhol ott van, és mindenből gúnyt űz. És ami talán a legrosszabb, hogy sokakhoz pont Valentin napon érkezik… Aki még nem látta a film előzetesét, az sürgősen pótolja a képre kattintva! 



Azt nem tudjuk, hogy végül az erdőben bóklászó szuperhősünk találkozott-e valamilyen paranormális jelenséggel, arra viszont kíváncsi ő is és mi is, nektek hogy tetszett az X-akták nagy visszatérése. Ne felejtsétek el, a nyomozás folytatódik ma este 21.10-től a Cool-on…

#CinemaKlub#x-akták#deadpool#sorozat#visszatérés#premier#előzetes#szuperhős#sorozat klub

Címlapról ajánljuk