KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Parablog

Eddig nem félt a sötétben? Most majd fog!

Egy nő különös zajokat hallott éjszakánként a hálószobájában, úgyhogy felállított egy kamerát az ágyával szemben. Amikor visszanézte a felvételt, sokkot kapott a látottaktól!

UFO-t láttak az Antarktiszon!


szerző:
2016.01.23. 10:32
UFO-t láttak az Antarktiszon!

Különös videót tett közzé egy repülő csészealjakkal foglalkozó weboldal néhány nappal ezelőtt: a felvételt, melyen egy UFO látható, állítólag egy norvég tudósokból álló expedíció készítette a Déli-sarkon.

Hallott már az erdélyi

Ha rejtélyekre vágyunk, nem kell egyből Amerikáig szaladni, még akkor sem, ha ott játszódik az X-akták: a Kolozsvár mellett található Hója-erdőben annyi furcsaság történt, hogy igazi zarándokhelye lett a kíváncsi tévéstáboknak és lelkes amatőröknek.

Mik ezek a pizsamában sétáló fejek?

Először egy biztonsági kamera rögzítette ezeket a különös lényeket a kaliforniai Fresnoban, és ahogy az lenni szokott, a legtöbben átverésnek gondolták az egészet. Csakhogy kiderült, hogy a furcsa sétáló humanoidok története több száz évre nyúlik vissza.

A springfieldi hármak - egy titokzatos eltűnési ügy, amitől Önt is kirázza majd a hideg!

A világon nap mint nap tűnnek el emberek, és ezek közül sajnos rengeteg ügy marad megoldatlan. Ez a történet azonban messze az egyik leghátborzongatóbb mind közül!

Hurrá! Végre Magyarországnak is van X-aktákba illő állata: itt a kunszigeti Fanyűvő!

Egy győr-moson-sopron megyei kistelepülés határában lencsevégre kaptak egy különös lényt, mely testfelépítése és mozgása alapján egyetlen nálunk honos ismert fajra sem hasonlít. A korábbi példák alapján Fanyűvőnek elnevezett állat Magyarország csattanós válasza lehet a jetire!

Idegen koponyák és náci bőröndök egy titokzatos orosz erdőben

A világ ufohívői egy emberként kapták fel a fejüket a hír hallatán - sokuk szerint itt a bizonyíték arra, hogy a náciknak földönkívüli kapcsolatai voltak.

Ajánló

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!