KERESÉS search-close

coach

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "coach"

Hoppá! Lali edzőnek áll?

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja ezúttal csapatkapitányként bizonyít Balázs nappalijában. Sőt, egy igazi coach is megbújik benne!

Már a húsz évesek sem értik a

F. Takács István, coach beszélt a tapasztalatairól a Z generáció tagjaival kapcsolatban. Na, de, kik ők, mit akarnak és mi jellemzi őket leginkább? Most megtudhatod!

Az őrületbe kergetsz!


szerző:
2017.07.28. 08:52
Az őrületbe kergetsz!

Dr. Dankovics Orsolya és Besenyői Tamás párkapcsolati coach-ok voltak a vendégek, akik egymás titkos mániáit tárták a nézők elé. Hogyan alakulnak ki ezek a rigolyák? Miként tarthatjuk kordában őket? A páros a saját kapcsolatukból merített tapasztalatokat osztotta meg a nézőkkel.

Könnyek között vallott új könyvéről Nagy Judit!

Az egykori műsorvezető, jelenleg coach - tréner, új könyvének üzenetéről, az anyaság, a karrier és a nőiesség egyensúlyáról beszélt. A kitárulkozásának fő mondanivalója pedig, hogy merjünk mesélni és merjünk szembenézni magunkkal!

Hogyan probléma mentesítsük az életünket?!

Márton-Koczó Ildikó üzleti coach és Tomán Szabina szerint a megoldás egy járható út, ami könnyedén a kívánt boldogsághoz vezethet! A műsor vendégei az OK vagyok! kezdeményezésről és az ehhez kapcsolódó eseményről is meséltek.

Szenvedély+ vízió = siker?

Szenvedély és saját vízió. Ez különbözteti meg a sikeres embereket a sikertelenektől. Nem műveltségük, nem eredményeik, nem az, hogy hol születtek, vagy hova jártak iskolába. Az a fontos, hogy mindenkinél előbb lássák, mi várható a jövőben, és legyen pontos, átgondolt tervük arról, mit szeretnének véghezvinni. És van még egy közös jellemzőjük: coach segíti karrierjüket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való