Fókusz

A legfiatalabb, a tapasztalt és a kalandvágyó – velük megy az élő show-ba Trokán Nóri és Miklósa Erika

Hubai AntalHubai Antal

2023. október 28. 17:50

Miklósa Erika két csodálatos hangú énekesnővel, Kovács Alízzal és Szakács Erikával, valamint Homoki Gáborral, egy hegedűművésszel vág neki az élő shownak. Kívülről úgy tűnt, mintha 19-re húzott volna lapot Trokán Nóri, amikor múlt héten már csak két énekese volt hátra és még mindig volt üres helye az élő show-ra. Végül neki lett igaza, Galambos Peti és Kalocsa Lilla Anna megérdemelten jutott tovább. Trókán Nórinál van egyébként a tehetségkutató legfiatalabb versenyzője is. Ki lépnek fel a 2023-as élő show első adásában a The Voice-ban? Egyenként mutatjuk be őket az adás előtt.

Miklósa Erika csapata:

the voice trokán nora és miklosa esika csapatai élő adás

Homoki Gábor hegedűművészként bejárta a világ legismertebb koncerttermeit, Junior Príma Díjat kapott, diplomakoncertjét Magyarország egyik leismertebb karmestere, Kocsis Zoltán vezényelte, Homoki Gábor mégis egészen másra vágyott. De hol tart most, és milyen tervei vannak? Elmondja a videóban.

Szakács Erika 18 éves és Marosvásárhelytől néhány kilométerre egy kis, 550 fős községben, Nyárádszentbenedeken él szüleivel és kutyájával, Roxy-val. Otthonában azt is elmesélte, hogy született meg első dala és miért döntött amellett, hogy jelentkezik a tehetségkutatóba.

Kovács Alíznak több zenekara van, szólóban viszont nem szeret énekelni, mert úgy érzi, hogy elveszik a színpadon. Otthon a plüsseinek énekelt, de vajon megtalálja majd a helyét az élő adásban? Miért lép fel minden egyes alkalommal mezítláb a színpadra? Elmeséli a fenti videóban.

Trokán Nóra versenyzői:

the voice trokán nora és miklosa esika csapatai élő adás

Fóris Szonja még csak 15 éves, így érződik még a produkciói még picit nyersek, és érződik rajtuk a bátortalanság. Trokán Nóri viszont nagyon hisz benne, ezért Szonja néhány hétig az iskolapadot a The Voice színpadára cseréli. Édesapja és édesanyja is zenészként végzett, mindketten éneket tanítottak – milyen dallal debütált 11 éves korában Szonja? Mutatjuk.

Galambos Peti számára nem ismeretlen a tehetségkutatók világa. Október 27-én volt napra pontosan 11 éve, hogy kiesett a Spirit nevű zenekara az X-faktor élő show-jából. Vajon miért várt 11 évet, hogy újra megméresse magát?

Kalocsa Lilla Annáról már a válogatáson kiderült, hogy egy igazi tanyasi családból származik. Homoktövis-termesztéssel foglalkoznak, amelyből a 22 éves lány is kiveszi a részét. Specialitása a homoktövises macaron, amelyből Istenes Bencének is hozott kóstolót. Most elmondja, hogy lett a zene az igazi szerelme.

#Fókusz#Videó#Bulvár#The Voice#trokán nóra#miklósa erika#coach#versenyzők#élő adás#dalok#tehetségkutató

Címlapról ajánljuk