Fókusz

Híres felmenők, tragédiák és a háború árnyéka – készen áll a két rapper, Curtis és Manuel csapata

Hubai AntalHubai AntalMaár LauraMaár Laura

2023. október 28. 17:52

Bár Manuel rapper, csak egyetlen versenyzőt választott saját műfajából az élő show-s csapatába. Haga Jázminnal, Berki Artúrral és Kovács Harmattal vág neki a szombat este kezdődő megmérettetésnek. Curtis elsősorban a határon túlról érkező tehetségeket választotta. Ukrajnai és calabriai énekesei mellett Bakti Ádám képviseli majd a rapet, a műfajt, amivel Curtis is országos ismertségre tett szert. Kik is a férfi coachok versenyzői? Bemutatjuk őket az élő adás előtt.

Manuel csapata:

the voice manuel curtis élő show versenyzők

Berki Artúr zenész családban nőtt fel, édesapja zongorázik, édesanyja zongoratanár, öccse pedig basszusgitáros. Nagypapája sokáig a száztagú cigányzenekarban játszott klarinétosként. De vajon annyira romantikus férfi a való életben is, mint a színpadon?

Kovács Harmatelőször a 2021-es X-Faktorban tűnt fel, nővére, Kovács Gyopár színésznő is pont 18 évesen, egy tehetségkutatóban vált országosan ismertté. Harmat három éve van együtt párjával, de hogyan ismerkedtek meg a szerelmesek?

Haga Jázminvérében van a rap, mivel édesapja Quest művésznéven már régóta ezzel foglalkozik. Bár anyakönyvezett nevén indult a The Voice-ban, neki is van művészneve, méghozzá nem akármilyen – elárulja a videóban.  

Curtis versenyzői:

the voice manuel curtis élő show versenyzők

Bakti Ádám nem csak bejutott az élő showba, de máris megjelentek a dalai is. Nehéz időszakon van túl. Hogy viselte édesapja és legjobb barátja elvesztését? Elmondja a bemutatkozó videójában.

Cinzia Conso 3 éves kora óta imád énekelni, rendszeresen fellép esküvőkön és éttermekben, de csak 3 éve jelent meg első dala és videóklipje, amelyet a férje készített. Nemrég még annyira kilátástalannak érezte a karrierjét, hogy abba akarta hagyni az éneklést. Ott voltunk Olaszországban, amikor összepakolt és Magyarországra költözött. Mit hagyott maga mögött?

Virág Timóteusmásfél éve az orosz-ukrán háború elől menekült el ötéves kisfiával és feleségével Ukrajnából. Munkácsról költöztek át. Timóteus felesége a válogatás alatt várta második gyermeküket, aki a párbaj forgatása után meg is született. Néhány héttel ezelőtt azonban ismét Ukrajnába kellett utazniuk. Hogy mi történt a kis Efráimmal, elmeséli az énekes az esti élő show-ban.

#Fókusz#Videó#The Voice#manuel#curtis#verseny#élő adás#versenyzők#coach

Címlapról ajánljuk