KERESÉS search-close

bilincs

58 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bilincs"

Rendőröket akart megvesztegetni, elítélték

Két napon belül elítélték azt a férfit, aki rendőröket próbált megvesztegetni Borsodban. A teherautósofőrt ellenőrzésre állították meg, és mivel több szabálytalanságot is találtak, meg akarták büntetni. Ő erre pénzt ajánlott, a rendőröknek, ezért bilincs kattant a csukóján. Az ügyét gyorsított eljárással tárgyalták.

Aranyosi Pétert bilincsben vitték el a rendőrök!

Ambrus Attila története megihlette Aranyosi Pétert is, akiből előtört egy régi emlék.

Gyuri ököllel ütötte Stokit, mégsem kattant a bilincs!

Gyuri mindent elkövetett, hogy megússza az esküvőt, azonban hiába verte meg Stokit, a rendőr a nagy nap utánra tartogatta a letartóztatást...

A teljes adásért kattints IDE!

János feladta magát a rendőrségen

Miután János tudomást szerzett róla, hogy az édesanyja súlyos beteg, a rendőrségre sietett, hogy kiszabadítsa őt. Karola és Hajnal azonban nem gondolták, hogy bármire képes a srác...

A teljes adásért kattints IDE!

Letartóztatták Karolát!


szerző:
2018.03.01. 21:30
Letartóztatták Karolát!

Karola kezére bilincs került, és a rendőrséggel kellett mennie. A Büró tulajdonosa börtönbe kerül?

A teljes adásért kattints IDE!

A fagyi visszanyal: Stoki bilincsben!

Hogyan került a bilincs Stokira? És miért pofozta fel Matyi Lacit? Teljes a felfordulás Pajkaszegen a kocsma miatt!

RTLII Híradó 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 21:30
Éva dominaszerkóban büntette meg Bálintot

Bálint átment Évához, a nő pedig hamar a lényegre tért. Dominaszerkóban kezdte el kényeztetni a szexmániás férfit: először a bilincs, majd a bőr ostor is előkerült, Bálint pedig azt hitte, élete legjobb hancúrozása vár rá. A finálé aztán valami egészen más volt, mint amire a férfi számított...

Karola a rendőrök kezére került!

Mivel a Büró tulajdonosa lebukott a sütemény miatt, a biztos urak bilincsbe verve vitték el a kávézóból. Hajni alig tudott hinni a szemének, de Karola még ebben a vészes helyzetben sem tudta visszatartani nevetését.

A teljes adásért KATTINTS IDE

 

Maradandó sérülést okoztak az igazoltatáskor?

Földre rántották és brutális módon megbilincselték egy igazoltatás után, ezt állítja egy egyetemista fiú, akit azért állították meg tavaly nyáron Budapesten, mert a rendőrök szerint mobilozott vezetés közben. A fiú azt állítja, túl szoros volt a bilincs, a mentőket is ki kellett hívni a kapitányságra, és a keze azóta sem működik tökéletesen.

A Barátok közt Ádámja borzasztó kínos helyzetbe keveredett!

Bizony, mi sosem fogjuk elfelejteni azt a pillanatot, mikor a sorozat fotósa még a testéből élt, ami néha kiszámíthatatlanul is végződhetett. Az egyik alkalommal például nagy szerencséje volt Ádámnak, ugyanis, ha Aliz nem jár épp arra, akkor biztosan kibilincselve maradt volna az ágy szélén. Íme, az emlékezetes jelenet!

Zuhanyzás közben édes a bilincs

Ha a wc kihívás, akkor a zuhanyzás is. A lányok többsége ilyenkor is ragaszkodik a fürdőruhához, Vivi azonban lezán ledobta a ruháit Soma mellett.

Soma már nagyon megakart szabadulni Vivitől

Miután a jeges feladatot nem bírta Vivi, Soma mindenképpen nyerni akart a vízhordásban. Nem jött össze. Végül egy másik páros szabadulhatott meg a bilincstől.

Tivy:

A villalakók megszabadulhattak a bilincsektől, ha a versenyeken ők teljesítettek a legjobban. Az első feladatban egy kuclsot kellett megkeresniük, végül Tivy volt a legjobb nyomozó.

Vivi hisztirohamot kapott a bilincs miatt

Miután kiderült, hogy éjjel is visleniük kell a bilincseket, Vivi teljesen kiborult. Persze itt még nevetgélt mellé, az igazi hiszti éjjel érkezett, amivel mindenkit kiborított, főleg Somát és Zsoltit.

Kíváncsi vagy miért ültek a villalakók?

A villalakók könnyen elengedték fantáziájukat, ha már őket lebilincselték:  Krisztián szerint többségük "csopi-garit" követett el, de kiderült az is, hogy Atiék inkább "téglás" bűnözők, míg Mici prostitució, Soma pedig a piroson való áthajtás miatt ül. Vivien pedig mi más lenne, ha nem a verő ember!

Dávid szétkapta a Rubik-kockát, hogy nyerjenek

Az a páros, aki ki tudta rakni a kockát, megválhatott a bilincstől. Dávid mindent megtett ezért, még csalni is hajlandó volt. Persze, a többiek csalódottak voltak, amikor kiderült.

Soma:

Somának viccelődni támadt kedve és a lányokat is bevonta a tervbe: Dávidhoz akartak bilincselni egy széket. A legkritikusabb ponton azonban a kiszemeltjük felébredt...

Gináék eldugták a fiúk kulcsait, ezt persze Tivyék nem hagyták szó nélkül

Megérkezett a büntetésekről szóló levél, amiben Tivyt és Krisztiánt felszólították, hogy keressék meg a kulcsukat. Azt azonban a lányok rejtegették. Tivynek sem kellett több: megfenyegette őket, hogy a ruháik bánják majd a dolgot.

Soma felizgatta a hozzábilincselt Vivient

A szőke srác tart attól, hogy Vivien erőszakosan fog rá nyomulni, vagy esetleg újra szerelembe esik. A lány azonban jelenleg féltékenységet érez Zsolti miatt, ennek ellenére mégis történt valami közöttük...

Gina fordítva hordja bal és jobb kezét?

A lányok most egy időre kénytelen élvezni egymás társaságát. Az összeláncolás kicsit problémás volt, ugyanis Evelin nem találta Gina jobb kezét. Végül pedig egy velős beszélgetés vette kezdetét.

Tivy rossz tréfát űzött Krisztiánnal?

A nagydumás srác úgy gondolta, hogy megvicceli bajtársát. Krisztián értette a poént, de felhívta Tivy figyelmét a következményekre...

Bilincs kattant a villalakók csuklóján

Egymáshoz láncolták magukat a Villa lakói. Mindeki saját párt kapott, ami vegyes érzelmeket váltott ki belőlük. Vajon mi lesz ennek a vége?

Bódi Sylvi: Kínos magyarázkodás

Fürdöruha, törülköző, naptej...és bilincs. Ezek a tárgyak mind benne voltak Bódi Sylvi utazótáskájában, mikor a Maldív-szigetekre készült a hétvégén. A helyi vámosok érthetően elbizonytalanodtak a bilincs láttán – hiába magyarázta a modell, hogy számára ez egy munkaeszköz, mivel minden buliban rendőrnő-jelmezben szokott megjelenni. A Facebook-posztja szerint hazafelé vissza fogja kapni, ettől még a probléma fennáll: valahogy bilincshez kell jutnia az egzotikus szigeten.

 

Hogy csináltak csalót a becsületes egyetemistából?

Hogy találja magát egy becsületes fiatal srác egy átlagos hétfő reggelen egy rendőrségi padhoz bilincselve? Ráadásul azok után, hogy ő maga hívta a rendőröket, mert azt gondolta, ha már becsületes, nyilván neki adnak majd igazat. Ádám egy kalauzzal keveredett vitába, amikor nemrég Szobról Pestre vonatozott. De az útja Vácnál véget ért, és hogy, hogy nem, a rendőrségen találta magát, bilinccsel a kezén.

Szülei holtteste mellé bilincselte

Szülei holtteste mellé bilincselve töltött egy éjszakát egy százhalombattai fiatalember. A brutális gyilkosság 2014. novemberében történt. A most elkészült vádirat szerint, a férfi korábbi iskolatársa volt a bilincselő gyilkos.

Előzetes: Bilincsben vitték a bíróságra Galambos Lajost

A népszerű zenész-vállalkozót tárgyalásra hozták, amelyen eldől, hogy előzetes letartóztatásba helyezik-e. Azért vették őrizetbe Boldogasszony pusztai birtokán feleségével és egy másik emberrel együtt, mert a gyanú szerint a birtokán, cégének telephelyén és az általa épített lakóparkban is illegálisan jutottak gázhoz, vízhez és áramhoz. Este hatkor az RTL Híradóból kiderül, hogy 30 napra börtönben kell-e maradnia Lagzi Lajcsinak.

Rendőr rabolt ki egy idős asszonyt

Fegyverrel rabolt ki egy idős nőt egy rendőr a napokban Budapesten. Az őrmester egy ismerősével tervelte ki a rablást, akivel a rendőrségen ismerkedett meg, mivel a férfi egy korábbi bűncselekmény miatt lakhelyelhagyási tilalom alatt állt és emiatt rendszeresen jelentkeznie kellett a kapitányságon. A nőt fegyverrel megfenyegették és megbilincselték, de csak 3500 forintot zsákmányoltak.

Nem döntöttek Tarsoly előzeteséről

Nem született döntés, ezért nem került előzetes letartóztatásba Tarsoly Csaba. A Quaestor vezért csütörtökön vették őrizetbe, csalással gyanúsítják, ahogy két társát is. Reggel bilincsben vitték a bíróságra, nem állt szóba az újságírókkal.

Bilincsbe vert nő lopott rendőrkocsit

Ellopott egy rendőrautót egy hátrabilincselt kezű nő az Egyesült Államokban. A nőt lopással gyanúsították, és a kocsi hátuljába ültették. Ami ezután következett, még a rendőröket is meglepte.

Te szoktál szkreccselni?


szerző:
2014.11.19. 23:45
Te szoktál szkreccselni?

Lassan ki lehetne adni egy VV fogalomhatározót: most már tudjuk, hogy mi az a szkreccselés, kibikkantás, de a hajazni szót is más értelemben hallhattuk. Az újonnan érkező Maci azonnal levette a lányokat a lábukról, keménykezű Reni pedig majdnem beájult a villába.

 Maci azonnal bepróbálkozott minden lánynál

Amint beköltözött az új lakó, szemrevételezte a villát, majd a lányokat is. Akik szinte azonnal a szívükbe is zárták.

Bilincsben: együtt pisilnek, pukiznak

Nem aludt együtt Fanni és Laci, ezért a büntetésük, hogy mindenhova együtt kell menniük – oda is ahova a király is gyalog és általában egyedül jár.

Bilincsben vitték el az új polgármestert

Választási győzelmét ünnepelte, garázdaság lett belőle. Bilincs került a frissen megválasztott gádorosi polgármester kezére. Maronka Lajos elismerte, a választás éjszakáján valóban a szokásosnál hangosabb volt az utcán.
 

Végignézte a kisfiú, ahogy megbilincselik az apját

Az erőszakmentes kommunikációra is tanítja a diákokat az az iskolarendőr, aki csütörtökön a gyerekek szeme láttára bilincselt meg egy szülőt Tatabányán egy általános iskola előtt. Szemtanúk szerint az édesapa 8 éves kisfia eközben hisztérikusan sírt.
 

Előzetes: Szamtanúk nyilatkoznak a bilincselésről

Az erőszakmentes kommunikációra is tanítja a diákokat az az iskolarendőr, aki csütörtökön a gyerekek szeme láttára bilincselt meg egy szülőt Tatabányán egy általános iskola előtt. Az RTL Híradónak több szemtanú is nyilatkozott. Hogy ők mit láttak, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.
 

Damut az orvosi papírok se mentették meg

A színészre váratlanul csapott le a rendőrség kórtermében, és bilincsbe verve szállították át a pszichiátriáról a Nagy Ignác utcai börtönbe.

Fókusz 12-04-19


szerző:
2012.04.19. 20:50
Fókusz 12-04-19

Fókusz: Siker, pénz, csillogás! Minden, amit Hajós András elmúlt 10 évéről tudni kell. Kórházból a börtönbe! - Damu Rolandot bilincsben vitték el. A család megdöbbent, az ügyvéd fellebbez. Csúcsmodellek- Ott voltunk az elmúlt 30 év szépségideáljainak különleges találkozóján.

Cáfol a nagyáruház


szerző:
2011.10.26. 13:08
Cáfol a nagyáruház

A Tesco gyáli logisztikai bázisán történt rendőrségi akció nem céges munkavállalókat érintett - közölte a Tesco-Global Áruházak Zrt.

Lindsay Lohan ismét bilincsben


szerző:
2011.10.20. 09:59
Lindsay Lohan ismét bilincsben

A bíró szerint nem teljesítette megfelelően a feltételes szabadlábra helyezés feltételeit.

Bilincsben a járókelőkre lövöldöző férfiak

Letartóztattak az osztrák fővárosban két 20 éves fiatalembert, akik heteken át légpuskával lövöldöztek a járókelőkre.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-22

ValóVilág5: Kibeszélések, könnyek, és csirketoll. Ezek jellemezték a napot a luxusbörtönben. A Villaszépségverseny eredménye, pedig meglepő eredményt hozott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-21

ValóVilág5: Az érzékszervek próbája és a Villahímek erőfitogtatása is sírásba fulladt a Plázacica érkezésének napján. Annamari továbbra sem tartozik a kedvencek közé, népszerűtlenségével az új lakó, Dya vetekszik. Gergő és Seherezádé lebukott.

Bravúros hajsza után fogták el a nehézfiúkat

Több száz méteren át üldözték a két veszélyes bűnözőt Nyírszőlősön.

Korrupció ellen tüntetett, bilincsben végezte

Az indiai hatóságok ugyanis nem engedélyezték a civiljogi aktivistának, hogy éhségsztrájkba kezdjen Újdelhiben.

Álrendőrök, álorvosok, trükkös tolvajok bilincsben

Több elkövetői csoportot fogott el a rendőrség a közelmúltban, a fővárosban.

Fókusz 11-06-14


szerző:
2011.06.14. 20:40
Fókusz 11-06-14

Fókusz: Vajon együtt maradnak? Újabb féltékenységi jelenetekkel, sértődésekkel és civakodásokkal folytatódik Alekosz álomvakációja. Váratlan fejlemény! Bilincsben a rendőrségre vitték, és 3 órára be is zárták Benkő Dániel egykori feleségjelöltjét. És az eltűnt kosaras nyomában, Orosz Lászlónak egyik legjobb barátja üzen.

Eladtak egy fiatal nőt, de elkapták őket

Emberkereskedőket fogtak el a rendőrök szerdán Bökönyben és Szigethalmon.

Kommandósok teperték le a drogdílert

Drogdílert fogtak el kommandósok Ózdon. A 29 éves férfira a lakásán csaptak le a rendőrök.

Lindsay Lohan börtönbe vonult


szerző:
2010.07.21. 07:33
Lindsay Lohan börtönbe vonult

A sztárt azért ítélték el, mert megszegte a próbára bocsátás feltételeit egy ittas vezetési ügyben.

Bilincsben a Halálos fegyver sztárja

Őrizetbe vették Danny Glover amerikai színészt egy tüntetés helyszínén az Egyesült Államokban.

Megszökött egy rab Budapesten


szerző:
2010.02.04. 21:43
Megszökött egy rab Budapesten

A megbilincselt fogoly akkor lógott meg a rendőröktől, amikor egyik helyről a másikra szállították.

Vizsgálják a pózoló rendőrnőt

Az egyik fotón a pécsi tiszthelyettest egyik ismerőse összebilincselt kézzel karolja át.

Dupla bilincs az XXL-es tolvajra


szerző:
2009.06.07. 13:23
Dupla bilincs az XXL-es tolvajra

Egymásba fűzött bilinccsel tudták csak megbilincselni a jól megtermett tolvajt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való