Baleset-bűnügy

Curtis bátyját vezetőszáron vitték a tárgyalóterembe

rtl.hurtl.hu

2022. június 24. 11:08

Sz. Lajos gyilkossági ügyben érintett.

Bilincsben, vezetőszáron vitték a tárgyalóterembe a Fővárosi Törvényszéken a rapper Curtis bátyját, Sz. Lajost, akit két társával együtt azzal gyanúsítanak, hogy 2009-ben előre kitervelten megölték az MTK egykori focistáját, Katzenbach Imrét.

Az egykori játékos pénzmosási ügyben volt érintett, ki akart szállni, de titokzatos módon eltűnt. A holtteste tavaly került elő egy baranyajenői birtokon, amelynek tulajdonosa azt vallotta, hogy Sz. Lajos és társai ölték meg és ásták el Katzenbach Imrét. A gyanúsítottak ezt tagadják.

Sz. Lajos védője a pénteki tárgyalás elején jelezte, hogy szabályellenesnek tartja, hogy az ügyet a fővárosban tárgyalják, mert a bűncselekmény Baranyajenőn történt, a területileg illetékes bíróságon kellene a tárgyalást tartani. A bíróság elutasította a kérést arra hivatkozva, hogy a gyilkosságra való felbujtás Budapesten történt.

Az előkészítő ülés ennek ellenére gyorsan véget ért, mert hiába utasította el a bíró a kérést, az ügyvéd fellebbezést nyújtott be, így elhalasztották a tárgyalást.

A Híradó riportja az esetről:

#Baleset-bűnügy#gyilkosság#emberölés#bíróság#bilincs

Címlapról ajánljuk