KERESÉS search-close

banda

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "banda"

Vízvezeték-szerelőnek adták ki magukat, kirabolták áldozatukat

A négytagú bandát 2015-ben engedte be a lakásába egy idős asszony, nem sokkal később pedig észrevette, amint egyikük éppen összepakolja a pénzt és az ékszereket. Ekkor az egyik férfi úgy megütötte a nőt, hogy összeesett. A banda két tagját most ítélték el, két férfit viszont még mindig keresnek.

Drogot és potencianövelőket is árult a banda

Potencianövelőket, teljesítményfokozó szereket és kábítószert is árult a gyanú szerint az a banda, amelyikre a napokban csaptak le a rendőrök. Összesen öt embert vettek őrizetbe.

400 millió forint áfát csalt el egy 16 fős banda

Több, mint 400 millió forint áfát csalt el egy 16 fős észak-magyarországi banda az ügyészség szerint. Betonacéllal üzleteltek, de éveken át nem fizettek forgalmi adót. A nyomozók 50 millió forintnál is több készpénzt, három luxusautót és egy gázpisztolyt is lefoglaltak tőlük.

Kokaint, amfetamint és marihuánát árultak - lebuktak

Kábítószer terjesztő bandára csaptak le a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az öt férfit még hétfőn kapták el, a gyanú szerint tavaly óta árultak kokaint, amfetamint és marihuánát a fővárosban. A nyomozók egyszerre több helyszínen tartottak házkutatást, a kábítószerek mellett csaknem 20 millió forintot és luxusautókat is lefoglaltak. A bíróság csütörtökön mind az öt gyanúsítottat letartóztatta.

Apa és fia is árulhatta a drogot

Apa és fia is árulhatta a drogot - amfetamint, extasyt, kokaint és tiltott teljesítményfokozó szereket adott el a gyanú szerint egy hat fős banda. A Terrorelhárítási Központ emberei még múlt szerdán csaptak le rájuk, és a házkutatásokon többféle drogot is találtak. Most bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják őket. Rajtuk kívül még közel egy tucat fogyasztót kaptak el a rendőrök.

 

Prostituáltként dolgoztattak lányokat külföldön

Prostituáltként dolgoztatott két lányt külföldön az a banda, amelynek tagjait a napokban kapták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az egyik férfi a gyanú szerint már nyolc éve kényszerítette prostitúcióra az egyik lányt, akit leggyakrabban Izlandon dolgoztatott. A banda a lányok pénzét elvette és ingatlanokat, autókat és ékszereket vásárolt belőle. A bíróság két embert tartóztatott le.

 

Extrém körülmények között turnézott hétvégén a Tankcsapda

Magyarország legnépszerűbb rockbandája már rengeteg helyen járt a világon, de még sosem utaztak együtt motorral. Na de miért pattantak nyeregbe a fiúk?

Halálra verték az idős férfit

Kirabolt és halálra vert egy 83 éves férfit egy háromfős banda Budapesten. A gyanú szerint egyikük bement az idős áldozathoz és megverte brutálisan, a fejét és a nyakát ütötte. Társai a környéket figyelték közben.

Szuperkoncerttel tért vissza a Korál

A kultikus banda fennállásának negyvenedik évfordulóját ünnepelte a hétvégén. Balázs Fecó, a Korál frontembere felejthetetlen koncertet ígért, és ezt maradéktalanul be is tartotta. Kizárólag a Story Extra lehetett ott a koncert előtti utolsó pillanatokban is a kulisszák mögött.

Két nap alatt kétszer raboltak

Két nap alatt kétszer is rabolt az a társaság Budapesten, amelynek tagjai ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a három férfi a Blaha Lujza téren és a Móricz Zsigmond körtéren támadt rá áldozataira.

Elkapták az idősek fosztogatóit

Tavaly nyáron időseket ellátó otthonokba és gondozóházakba törtek be. Legtöbbször a széfeket vagy az azokban tárolt pénzt vitték el. Három embert egy pannonhalmi betörés után novemberben fogták el a magyar nyomozók. A banda másik két tagját pedig egy hónapja a szlovákok vették őrizetbe. Őket most adták ki a magyarok hatóságoknak.

Életfogytiglant kapott a rablógyilkos

Életfogytiglanra ítélték egy háromtagú rablóbanda egyik tagját, aki társaival még 2012-ben végzett egy idős asszonnyal a Heves megyei Kisnánán. Két társa 16 és 14 évet kapott. A nyugdíjasra éjszaka rontottak rá, ütötték-verték a földön fekvő nőt, aki belehalt sérüléseibe. Ékszereket és készpénzt raboltak, majd megléptek. A rendőrség hamar elfogta őket, de egyikük szökni próbált: megszerezte az egyik járőr fegyverét. Erre egy rendőrnő háromszor rálőtt. A férfi életveszélyesen megsebesült, de végül felépült.

36 milliót loptak egy házból

36 milliót loptak egy debreceni családi házból. A háromfős banda két tagját már elfogták, harmadik társukat még körözik. A gyanú szerint az ablakon át juthattak be a házba, ahonnan ellopták a széfet.

17 ezer extasy tabletta, egy kiló speed és több zacskó kokain

Ezeket találták a rendőrök abban a kőbányai garázsban, amiben a gyanú szerint droglabort üzemeltetett egy banda. 12 embert fogtak el az ügyben, a nyomozást a napokban zárták le ellenük.

 

70 milliót vettek el a futtatók a lányoktól

Másfél év alatt 70 millió forintot kereshetett az a banda, amely Németországban dolgoztatott prostituáltként magyar lányokat. Ügyükben a napokban zárták le a nyomozást. A gyanú szerint a négyfős társaság ismerőseiken keresztül szervezett be lányokat berlini munkára, majd kint prostitúcióra kényszerítették őket. A gyanúsítottak luxusautókat, festményeket és antik bútorokat vásároltak a lányok kereste pénzből.

Rablás a párizsi Ritzben

Óriási fegyveres rablás volt Párizsban. Egy öttgagú banda a híres Ritz hotel ékszerboltját fosztotta ki. Több mint négy millió eurónyi értéket zsákmányoltak. A rendőrség üldözőbe vette a bűnözőket, akik közül hármat már sikerült elfogni.

Elkapták a száguldó tolvajokat

Bravúros akcióval csaltak lépre egy bandát Svédországban. A bűnözők mozgó kamionok fosztogatására szakosodtak, méghozzá életük kockáztatásával. A rendőrök végül csapdát állítottak nekik, majd elkapták őket. Mind a rablásokról, mind a banda elfogásáról videó készült.

Rendőrök vették a lopott benzint

Rendőrök is vásároltak lopott benzint, őket orgazdasággal, a tolvajokat pedig bűnszervezetben elkövetett sikkasztással vádolja az ügyészség. Egy nyolc tagú társaság 2014 tavaszától egy éven keresztül a benzin és gázolajszállító tartálykocsikból lopott, majd a fővárosban, két helyen is illegális benzinkutat üzemeltetett.

Tanyán üzemelt a droglabor


szerző:
2017.06.08. 18:12
Tanyán üzemelt a droglabor

Droglabort üzemeltetett egy 33 éves férfi egy bordányi tanyán. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kedden csaptak le a gyanúsítottra, valamint társaira. Két másik férfit is elfogtak, akik a gyanú szerint a drog eladását szervezték meg. Több millió forint értékű kábítószert találtak. A banda vezetőjét őrizetbe vették.

 

Pénzt is hamisítottak a drogkereskedők

Egy olyan drogkereskedő bandára csaptak le a rendőrök, amely eurót is hamisított. A gyanú szerint hamis 500 eurós bankjegyeket próbáltak értékesíteni, csaknem 56 millió forint értékben. A rendőrök szerint kokaint és amfetamint is gyártottak. A drogot lakásokban, és egy kamionban találták meg. A nyomozók elfogták a banda tagjait.

 

Karesz és Milán beveszik Mesit a csapatba

Hajni még egyszer bepróbálkozik Milánnál, de a fiú egyértelművé teszi a számára, hogy még nem áll készen ilyesmire érzelmileg. Karesz és Milán egyre jobban megismerik Mesit, és a szívükbe fogadják.

Egy ország imádta őket! Mi lett a Shy Guys tagjaival?

Két éve, ezen a napon a Fókusz stábja utánajárt, hogy hazánk egyik legkedveltebb bandájának tagjaival mi történt az elmúlt években. Kiderült, hogy az utolsó fellépésük óta akkor 15 év telt el, és úgy döntöttek, újra összeállnak, illetve csak Julien, Martin és JD. Vajon mi történt velük az elmúlt években?

Elkapták a drogterjesztőket

Csaknem húsz kiló marihuánát, valamint amfetamint, hasisgyantát és kokaint találtak a rendőrök annál a bandánál, amelynek tagjai a gyanú szerint hónapok óta árultak drogot országszerte. A kábítószert Szerbiából szállították Budapestre, majd ismerőseiken keresztül eladták. A drog értéke több tízmillió forint. A banda tagjaira először tavaly októberben csaptak le, de társaik tovább árulták a drogot, most öt embert vettek őrizetbe.

Két vevőjük életveszélybe került

Két vásárlójuk életveszélybe került, felszámolták a rendőrök az egyik legnagyobb drogterjesztő bandát. Nógrád megyében volt a központjuk, de öt másik megyében és Budapesten is árultak kábítószert, marihuánát és rendkívül veszélyes szintetikus drogot.

A ByTheWay nem panaszkodik – Mozgalmas szilveszterük volt

Nem könnyű a rocksztárok élete, még ha azt is hinnénk, hogy csak siker és csillogás veszi őket körül. A sikert és az elismerést nem adják könnyen, de ezt a magyar banda is tudja, akik két évvel ezelőtt arról meséltek, hogyan is telt a szilveszter estéjük. Meg fogtok lepődni, hogy milyen mozgalmas volt a fiúk estéje.

Eredetinek tűnt a hamis pénz

Csaknem 12 millió forint értékben hamisított rendkívül megtévesztő húszezreseket egy 15 tagú banda. A rendőrség egy éve nyomoz az ügyben, most fogták el a társaság minden tagját. A banda vezetőjénél nyomtatókat és adattárolókat is lefoglaltak. A főügyészség heteken belül vádat emelhet ellenük.

Következő rész (2016. december 13.)

Tamás együtt látja Márkot és Paulát a klubban, és eluralkodik rajta a féltékenység. Simon buzdítására Evelin elhatározza, hogy új állást keres. Pepe felgyújtja az romházat, ami Karesz utcai bandájának az otthona!

Karesz: „Nekem most az utca az otthonom!”

A fiú próbál pénzt keresni, de nagyon melléfog. Ezért Pepe bezárja egy kukába, és közli vele, hogy semmi keresnivalója a bandájában. Karesznek végül Joe segítségével sikerül kiszabadulnia...

Karesz bandatag lesz?

Karesz magányosan sétál a budapesti utcákon, amikor hitelen ismét összefut azzal a fickóval, aki legutóbb ellopta a ruháit. A srácról kiderül, hogy egy utcai banda tagja é felajánlja Karesznek, hogy csatlakozzon hozzájuk: az utcán az embernek barátokra van szüksége!

Milliókat loptak az autófeltörők

15 millió forintot loptak, akár 12 évre is börtönbe kerülhetnek! Az ügyészség most emelt vádat egy banda tagjai ellen. A tolvajok különleges módszerrel dolgoztak. Megfigyelték, hogy ki vesz fel nagy összegű készpénzt. Követték, és ha azt látták, hogy a kocsiban hagyta a pénzt, feltörték az autót. Az egyik helyszínen térfigyelő kamera vette fel a tolvajokat, ezután nem sokkal kapták el őket.

Klippremier – Sebestyén Balázs dalra fakadt!

A minap hatalmas meglepetés érte a Tóth lányok és a Morning Show műsorvezetőinek rajongóit, ugyanis egy közös produkcióban köszönnek vissza az említett művészek. Nem titok, hogy Geszti Peti és a Rapülők újra összeállt, viszont az már igen, hogy ennek örömére született egy videoklip, melyet garantáltan nem tudsz végignézni ujjongás nélkül.

20 milliót csaltak ki idősektől

Hét és fél év börtönt is kaphat az időseket átverő banda. Tavaly hónapokon keresztül fosztogattak országszerte, összesen 20 milliót csaltak ki az úgynevezett unokázós módszerrel. A trükk mindig ugyanaz volt: az áldozat unokájának adták ki magukat, telefonon pénzt kértek azzal az áltörténettel, hogy kifizethessenek egy balesetben összetört autót és megússzák a rendőri intézkedést. A most kezdődött tárgyalásukon azt mondták, csak részben bűnösök.

Krisztiánék felkészülését a hangtalan Ati élvezte a legjobban

Krisztiánéknál egyedül Tivy nem vette ki magát annyira a produkcióból, azonban vele ellentétben Ati élvezte a feladatot. Hiába nem tud énekelni, így még inkább imádta az egészet.

Vivien igazi Spice girllé változott

Amíg Dina a nappaliban falatozott, Vivi újra dalra fakadt, és a fűszeres lányok egyik legismertebb dalát próbálta meg elénekelni.

Idős asszonyokat rabolt ki a banda

Idős nőket rabolt ki a gyanú szerint az a háromfős társaság, amelynek tagjait a napokban kapták el az érdi nyomozók. Az egyik bandatag két rablásban is részt vett, ő lehetett az irányító. Az egyik esetben egy asszony táskáját lopták el. Utána pedig egy másik nő füléből kitépték a fülbevalóit, elvitték a pénzét és bankkártyáját.

CD-t kért a magyar együttestől a sztár

A Red Hot Chili Peppers még a backstage-be is meghívta a The Qualitons zenekar tagjait, akiknek tegnap esti koncertjét a szállodájuk ablakából hallották meg. Lementek meghallgatni a fiúkat, és az énekes, Anthony Kiedis még egy CD-t is kért, annyira tetszett neki a koncert. A Red Hot Chili Peppers 20 év után lép fel ismét Budapesten, két koncertet is adnak.

Figyelem! – Itt vannak Az év mulatós csapatainak jelöltjei!

A Muzsika TV nem hagyta figyelmen kívül a bandákat sem, így nincs más dolgotok csak szavazni a legjobbra. Hajrá!

Történelmi pillanat – 20 év után újra Budapesten a banda!

Egy rajongónak nincs is nagyobb ajándék, mint mikor kedvencét élőben láthatja a színpadon játszani. Így egy álom válik most valóra, a Red Hot Chili Peppers egy egész estét betöltő koncertet ad.

BYTHEWAY: „Új fejezet fog nyílni az életünkben”

Két évvel ezelőtt a zenekar egyik tagja, Olivér nem látott más megoldást a közös jövőjük kapcsán, és bejelentette, otthagyja a csapatot. Az énekes fiú őszintén vallott a bandában történtekről, és arról is, milyen konfliktusok adódtak közöttük. 

100 milliót kerestek a lányokon a futtatók

Több mint százmillió forintot tett zsebre két év alatt egy lányfuttató banda. A borsodi társaság ügyében a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. Szerintük a banda tagjai fiatal lányokat közvetítettek Svájcba, Németországba és más európai országokba, majd prostituáltként dolgoztatták őket. Egy-egy lány havonta körülbelül kétmillió forintot keresett, a pénz jórészét oda kellett adniuk a futtatóknak. A gyanúsítottak luxuskörülmények között éltek.

Három teherautónyi lopott holmi

Három teherautónyi lopott holmit találtak a rendőrök annál a háromfős társaságnál, akiket a napokban fogtak el Szeged környékén. Kettejükre egy lakókocsiban találtak rá, azóta bujkáltak ott, mióta megtudták, hogy keresik őket. A banda betörésekre szakosodott és szinte mindent elvittek, ami a kezük ügyébe került.

19 fős embercsempész bandát fogtak

Egy 19 fős embercsempész bandát számoltak fel a szlovák és a magyar rendőrök. A csempészek menekülttáborokban is toboroztak, hogy aztán 400-600 euróért Magyarországon keresztül Nyugat-Európába vigyék az embereket. Itthon bérelt lakásokban váratták, majd miután megszervezték az útjukat továbbvitték őket.

Férfiprostituáltakat futtattak

Amerikába, Svájcba és Katarba közvetített férfi prostituáltakat Magyarországról az a banda, amelynek két tagját szerdán fogták el a rendőrök. A nyomozók szerint az ügyfelekkel az interneten léptek kapcsolatba. Megszervezték a férfi prostituáltak utazását, majd miután hazajöttek, a pénz nagy részét elvették tőlük.

Axl Rose lett az AC/DC énekese

Rocktörténeti esemény: Axl Rose lett az AC/DC énekese. A hírt vasárnap reggel az ausztrál banda hivatalosan is megerősítette internetes oldalán, így jött létre az az egészen elképesztő leosztás, mely szerint egy rocksztár két ikonikus együttesnek  egy időben is a frontembere lehet. A váltásra azért került sor, mert az AC/DC énekese, Brian Johnson olyan komoly hallássérülést szenvedett a sok évtizedes turnézás során, hogy félő volt, végleg megsüketülhet. Az orvosok nyomatékosan kérték Johnsont, hogy fejezze be a koncertezést. Ő kevesebb koncertet vállalva, de folytatta volna, az együttes sajtóközleményéből azonban megtudta, mégis kirúgták.

Az egyik rabló csak 14 éves volt

Még a csöveket is kitépték a falból és a csapokat is leszerelték azok a rablók, akik egy 83 éves férfi házába törtek be Miskolcon. Az idős embert tavaly nyáron egy hét alatt kétszer is kirabolta ugyanaz a banda, ő mindkétszer az ágyában fekve, rettegve nézte, ahogy elviszik a holmiját. A három támadót egy héttel később elfogták, kiderült, egyikük csak 14 éves.

Az sem zavarta őket, ha otthon a család

Három héten belül két különböző banda próbált kirabolni egy idős asszonyt a Nógrád megyei Szarvasgedén. Először akkor forgatták fel a házát, amikor húsvétkor templomban volt, majd három héttel később két férfi azzal próbálkozott, hogy a villanyórát akarják leolvasni – de az asszony nem engedte be őket. Mindkét banda több környékbeli településen is megfordult, elfogták őket.

Rocktörténelem: újra összeállt a legendás Guns N' Roses

Nem április elsejei tréfa volt: tényleg egyesült a Guns N’ Roses legendás tagsága. Az énekes Axl Rose és a gitáros Slash 23 év után állt újra egy színpadra egy kis Los Angeles-i klubban, a Troubadourban.

Másfél milliárdot kereshettek volna

Akár másfél milliárd forintot is zsebre tehetett volna egy év alatt az a kábítószer termesztő banda, melynek tagjait péntek éjjel fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A négy gyanúsított két veresegyházi házban termesztette a marihuánát, melyből egészen pontosan 2160 tövet találtak.

Milliók kedvencei Budapesten!


szerző:
2016.01.21. 19:05
Milliók kedvencei Budapesten!

A Radioactive sláger, mellyel a Las Vegas-i zenekar, az Imagine Dragons berobbant a köztudatba 2012-ben, a Billboard 100-as listáján rögtön az első háromba került és rekordot döntött azzal, hogy 87 hétig szerepelt ott.

Exkluzív interjút adott a Fókusznak az Imagine Dragons!

A Radioactive sláger, mellyel a Las Vegas-i zenekar, az Imagine Dragons berobbant a köztudatba 2012-ben, a Billboard 100-as listáján rögtön az első háromba került és rekordot döntött azzal, hogy 87 hétig szerepelt ott.

Mindent vittek, ami mozdítható volt

Elképesztő mennyiségű lopott árut talált a rendőrség egy banda tagjainál. Szerszámokat, mezőgazdasági gépeket, autókat rejtegettek a tolvajok. Öt férfi összesen húsz Pest és Bács-Kiskun megyei tanyáról lopott el szinte mindent, ami mozdítható volt. Valahonnan még az evőeszközöket is elvitték. Figyelték az ingatlanokat, pontosan tudták, mikor érdemes lecsapni.

Felvétel a trükkös lopásokról


szerző:
2015.11.20. 18:20
Felvétel a trükkös lopásokról

Egyszerű volt a képlet: hárman lefoglalták az eladókat, míg negyedik társuk elemelte a bevételt. Így zsákmányolt több százezer forintot egy fiatalokból álló banda Győrben. Lopásaikat több helyen is biztonsági kamera rögzítette. A társaság tagjait nemrég fogták el. Híradónknak nyilatkozott egy nő, aki elkapta egyiküket.

Több mint 30 boltba, patikába törtek be

Több mint harminc dohányboltba, gyógyszertárba és kisboltba tört be az a banda, akik ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. A vádlottak több mint 45 millió forintnyi pénzt és cigarettát zsákmányoltak, amit később egyik társuk adott el, féláron. A banda profi módszerekkel dolgozott, lopott rendszámokat szereltek autójukra, amit egy gyömrői telephelyen rejtettek el. Csuklyát és maszkot viseltek és percek alatt végeztek egy-egy betöréssel. Akár 12 év börtönt is kaphatnak.

INFUSION: A csapat, aki miatt Csuja Imre megnyomta az aranygombot

Az Infusion trió tagjai simán vették az akadályokat. Alighogy felléptek a Hungary' s Got Talent színpadán, máris kibérelték helyüket az élő show-ban. Csuja Imre annyira el volt ragadtatva a fiúk produkciójától, hogy megnyomta az aranygombot, amivel egyből a döntőbe jutottak.

Nemzetközi autótolvaj bandát fogtak

A szlovákok ellopták és átütötték az alvázszámokat, a szerbek hamis papírokat gyártottak hozzájuk, a magyarok pedig eladták az így, illegálisan forgalomba állított lopott autókat. Gépjárműlopásra szakosodott nemzetközi bűnözői csoportot számoltak föl magyar, szerb és szlovák rendőrök hétfőn.

Apa és fia rabolt ki négy trafikot

A banda összesen harminc év fegyházat kapott elsőfokon. A társaság pisztollyal fenyegette az eladókat, és így vitték el a bevételt a trafikokból. Volt olyan dohánybolt, amit kétszer is kiraboltak. A négy rablásból összesen alig 100 ezer forintot zsákmányoltak, ezután kapták el őket a nyomozók. A bíróságon beismerték a rablásokat, és bocsánatot kértek mindenért.

Sorozatbetörők fosztogattak Hevesben

Szabadnapos rendőr buktatta le a sorozatbetörő bandát, amely 14 Heves megyei településen is fosztogatott. Kifigyelték, mikor és hol nincsenek otthon a tulajok, és akkor törték be. Az egyik akciójuk lett gyanús a rendőrnek. A három férfit még márciusban kapták el, most fejezték be ügyükben a nyomozást. A rendőrség a bandatagok ellen vádemelést javasol.

Jogerősen tényleges életfogytiglan

Ketten életük végéig rács mögött maradnak annak a bandának a tagjai közül, akik öt idős embert öltek meg brutálisan Budapesten öt évvel ezelőtt. 12 helyen raboltak a fővárosban, az idős, védtelen emberekkel mindannyiszor kegyetlenkedtek.

Exkluzív interjút adott aThe Script

Konyhai kisegítő, felszolgáló, irodai asszisztens. Egykor ezeket a foglalkozásokat űzték a ma már világhírű The Script tagjai. Az ír trió először koncertezett Magyarországon, ám mielőtt a színpadra léptek, válaszoltak a kérdéseinkre is.

A saját erejükből mára szupersztárok lettek

Hősök, Punnany Massif, Halott Pénz, Wellhello – a hazai hip-hop és rapzene megkerülhetetlen bástyái. Vajon mikor lettek azok, hogyan kerültek fel a toplistára, hogyan nőtték ki az underground klubokat és váltak hatalmas koncertek főszereplőivé?

300 milliót kerestek a droglaborral

300 millió forintot kereshetett mindössze két év alatt a gyanú szerint az a banda, amelynek tagjait azzal gyanúsítják, hogy droglabort üzemeltetettek Budapesten. A laborra még 2012-ben csaptak le a rendőrök, de a társaság főnökét csak néhány hete sikerült elfogni Londonban, ő azóta bujkált.

Halálos szert terjesztettek - lecsaptak rájuk

A halálos pszichoaktív szert, a Facebook tablettát is árulta az a banda melyet múlt hét csütörtökön számoltak fel a rendőrök. Júniusban emiatt a szer miatt halt meg egy 30 éves droghasználó Kaposváron. A banda hat tagjára több magyarországi helyszínen, de egyidőben csaptak le.

Előzetes: Dílercsapat rendőrkézen!

Lebukott egy banda, amely a halálos pszichoaktív szert, a Facebook nevű tablettát terjesztette! Hogy hogyan működött a hálózat, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Exkluzív interjú az egykori titkos ügynökkel

Hangos motorok, marcona külső és korlátlan szabadságérzet. A hírhedt Hells Angels egykor szelíd motorosaiból mára bőregyenruhás, félelmetesnek tűnő alakok lettek. Filmes túlzás vagy tényleg léteznek két kereken száguldozó bűnözők? Egy amerikai ügynök az egyik legveszélyesebb motoros bandába épült be. Kilyén Tamás riportja.

Hells Angels: A motoros bandák titokzatos világa

Hangos motorok, marcona külső és korlátlan szabadságérzet. A hírhedt Hells Angels egykor szelíd motorosaiból mára bőregyenruhás, félelmetesnek tűnő alakok lettek. Filmes túlzás vagy tényleg léteznek két kereken száguldozó bűnözők? Egy amerikai ügynök az egyik legveszélyesebb motoros bandába épült be. Kilyén Tamás riportja.

Két rablót és 180 milliót keresnek még

Több mint 180 millió forintnyi dollárt és eurót rabolt el egy banda egy vietnámi kereskedőtől. A krimibe illő bűntény 2013 őszén történt. Egy mélygarázsban titkosrendőrnek adták ki magukat, megbilincselték a kereskedőt, elvették pénzét, majd egy kilométer múlva az utcára tették ki a kocsiból. A rendőrök egy rablót egy hónappal később, társait pedig 2014 tavaszán kapták el. Az ügyészség az ötfős banda három elfogott tagja ellen most emelt vádat. Két férfi és a 180 millió forint azonban nincs meg.

Megvették a várost: Wellhello-őrületben az ország

10 ezer ember kiabálja bele a budapesti éjszakába, hogy hány szerelmet bír még a rakpart, és hogy apu vedd meg nekem a várost! A Wellhello-őrület, azaz Flour Tomi és Diaz duó kevesebb, mint egy év alatt megfertőzte az országot. A Fókusz a teltházas koncertjükön kereste a magyarázatot a gyors sikerre. Hubai Antal riportja.

100 év fegyház a banda tagjainak


szerző:
2015.05.08. 18:00
100 év fegyház a banda tagjainak

Összesen több mint 100 év fegyházat kaptak a csepeli eperföldi gyilkosságok vádlottjai. Az öt halálos áldozatot követelő ügyben pénteken hirdette ki a bíróság az ítéletet. A legsúlyosabb büntetést a banda vezére kapta, őt életfogytig tartó fegyházra ítélték, legkorábban negyven év múlva szabadulhat. A bíróság szerint ők kilencen felelősek egy diósdi férfi és egy négytagú család brutális meggyilkolásáért.

Előzetes: Több mint 100 év fegyházat kaptak

Összesen több mint 100 év fegyházat kaptak a csepeli eperföldi gyilkosságok vádlottjai. A banda vezérét életfogytiglanra ítélték. A hajléktalanokból álló társaság rablásokból és emberek kínzásából akarta magát fenntartani. Öt embert öltek meg. Az ítélet részletei hat órakor az RTL Híradóban.

Ellopták a gázcsövet, felrobbant a ház

Vádat emeltek három férfi ellen, akik miatt a gyanú szerint felrobbant és összedőlt egy táti családi ház, és 25 másikban komoly károk keletkeztek tavaly januárban. A banda tagjai betörtek az egyik házba, hogy ellopják a gázcsöveket, a kiömlő gáz azonban berobbant, ez okozta a pusztítást. A kár 70 millió forint. Az ügyészség két férfira letöltendő szabadságvesztést kér közveszély okozása miatt, harmadik társukat lopással vádolják.

Reflektor 15-05-06


szerző:
2015.05.07. 01:00
Reflektor 15-05-06

Reflektor: Kareszék hajóján lép fel a Children of Distance. Molnár Anikó stand uposként járja az országot.

Világhírű magyar metálzenekar: Ektomorf

Elsőre talán durva és szokatlan a mezőkovácsházi Ektomorf hangzása, de a metálzenekar Magyarország egyetlen ténylegesen világhírű bandája. Farkas Zoltán ma már valódi rocksztár életet él és külföldi koncertjein többen vannak, mint ahányan szülővárosában élnek, pedig itthon megdobálták roma származása miatt. Kilyén Tamás riportja.

Ektomorf: Világszinten elismert magyar metálzenekar

Elsőre talán durva és szokatlan a mezőkovácsházi Ektomorf hangzása, de a metál zenekar Magyarország egyetlen ténylegesen világhírű bandája. Farkas Zoltán ma már valódi rocksztár életet él és külföldi koncertjein többen vannak, mint ahányan szülővárosában élnek, pedig itthon megdobálták roma származása miatt. Kilyén Tamás riportja.

Előzetes: Tartálykocsikból lopta az üzemanyagot egy banda

Egy-egy autóból 100-150 litert fejtettek le a beszervezett sofőrök tudtával. A kommandósok akkor csaptak le rájuk, amikor az egyik kocsiból éppen átfejtették az üzemanyagot egy csepeli telephelyen. A lopott benzint a banda a kiskereskedelmi árhoz képest 100-120 forinttal olcsóbban adta el. Két helyen illegális benzinkutat is üzemeltettek, ahol kannákból, műanyag tartályokból árulták az üzemanyagot. A rajtaütés képei este 6-tól a Híradóban!

Paplanárusítással kezdődött, rablás lett belőle

Összesen húsz év börtönre ítélte a Zalaegerszegi Bíróság azt a három férfit és egy nőt, akik még tavaly februárban rátörtek egy 81 éves asszonyra. Az egyedül élő, kiszolgáltatott áldozattól elvették az összes pénzét: 800 ezer forintot és csaknem kétmillió forint értékű betétkönyvet zsákmányoltak. Néhány órán belül elfogták őket a rendőrök.

Visszatérnek a kilencvenes évek kedvencei

A ShyGys-os fiúk annak idején lányok ezreinek szívét dobogtatták meg, de mivel ma már mindannyian boldog házasságban élnek, azt nem ígérik, hogy újra kigombolt ingben hódítanak majd a színpadon.

Előzetesben a fosztogatók


szerző:
2015.03.06. 18:10
Előzetesben a fosztogatók

Előzetesbe kerültek az unokák meséjével fosztogató banda tagjai. A rendőrség szerint heteken át vertek át idős embereket. Azt hazudták nekik, hogy unokájuk vagy valamelyik rokonuk balesetet szenvedett és pénzre van szüksége. A négy gyanúsított legkevesebb nyolc nyugdíjastól csalt ki kisebb, nagyobb összegeket, volt, akitől több százezer forintot vittek el, de előfordult olyan eset is, hogy arany ékszereket is kaptak a pénz mellé. Egyelőre minden gyanúsított tagad.

Mindenki előzetesben van az 5 tagú bandából

Ékszereket, mobiltelefonokat, dohányárut és műszaki cikkeket találtak a rendőrök annál az öttagú bandánál, aminek a tagjai május óta több helyre is betörtek. Dohányboltokból, éttermekből, irodákból és lakásokból is loptak.


 

Párbaj: Tha Shudras


szerző:
2014.11.22. 21:00
Párbaj: Tha Shudras

Seress Rezső - Szomorú vasárnap

150 rendőr csapott le a bandára


szerző:
2014.11.21. 18:10
150 rendőr csapott le a bandára

10 helyszínen 150 rendőr csapott le arra a bandára, amely a gyanú szerint november elején vascsövekkel és baltával agyba-főbe vert egy másik társaságot Vácott.
 

A Spoon tagjai nálunk jártak!

A fiatal zenészeket iskolás ismeretség köti össze, hiszen hárman osztálytásak voltak, a negyedik bandatag pedig alattuk járt egy évvel. Két éve zenélnek négyen együtt és remélik, hogy ez sokáig így is marad. Céljuk, hogy megnyerjék az idei X-Faktort, de ha nem sikerülne, mind a négyüknek komoly tervei vannak a jövőre.

Autó alá menekült a trafikrabló

Egy autó alól húzták ki az egyik betörőt a rendőrök, egyik társát pedig a betörés után fél órával már saját lakásából vittek el a nyomozók. A budapesti nyomozók még két bandatagot keresnek.

Halott-e a rockzene?


szerző:
2014.07.01. 17:00
Halott-e a rockzene?

A hollywood-i színész, egyben rockzenész Jack Black jól mondja: semmi és senki nem képes elpusztítani a metált. Sem a rockot. Bár talán még sosem volt ilyen erős az elektronikus zene térhódítása, a kemény gitárzene titánjai a mai napig legyőzhetetlenek.

Forró nyomon 13-10-12


szerző:
2013.10.12. 20:00
Forró nyomon 13-10-12

Forró nyomon: Megtaláltuk az ároktői banda egyik életben maradt áldozatát, és elmentünk R. Elemér családjához is. Kihívták ránk a rendőröket, akik gyorsan érkeztek. Aztán megmutatjuk a főváros legveszélyesebb helyeit, és eldobált drogszemét között járva, a kerületben élő szerhasználók felkutatásával mutatjuk meg, mi a helyzet most kábítószer fronton.

Elfogták az ároktői bandatagokat

Az 51 éves férfit és 26 éves fiát a Svájci Szövetségi Rendőrség Oftringenben fogta el.

Vissza a múltba: retró csajbandák akkor és most

A 90-es évek szex-szimbólumai voltak. Nemcsak a slágerlistákat hódították meg, hanem a férfimagazinok címlapjait is. A retro-bombázók egykor fülbemászó dallamokkal tették le névjegyüket a hazai pop-rock porondon, de vajon most mit tesznek le az asztalra?

Forró nyomon 12-12-19


szerző:
2012.12.19. 22:00
Forró nyomon 12-12-19

Forró nyomon: Az autóban egyedül ülő nők táskáira hajtanak a motoros rablók Budapesten. A banda egyik tagját elfogták, miután a társa balesetben meghalt. Még négyen szabadok! A plüssegérnek kiesik a szeme, az ugatós kutyából kipotyog az elem. Játékteszt karácsony előtt, hogy ne kapjon a gyerek szupergagyit a szupernagyitól. Mi a teendő, ha a régi mellimplantátum veszélyes, de nincs pénz kicserélni. Magyarországon ötezer nő kapott ilyet, és kapna is másikat, de a műtétért nem tud fizetni. Hamis diákigazolvány-matrica 12 ezerért. Nem rózsaszín, más a hologramja, más az azonosítója, mégis, ahány ellenőr látta, mind elfogadta.

Akik Byan Adams vagy a Guns N’ Roses bőrébe bújnak

A tribute zenekarok néhány órára azt az illúziót keltik, hogy visszatért fiatalságunk nagy kedvence, és a csúnyán levitézlett rocklegendákkal szemben ők tényleg folyamatosan a csúcson vannak.

Egykori bálványok a zene világából – régen és most

Mi lett a hajdanvolt híres magyar popbandák tagjaiból? A fényes múlt és a nem mindig fényes jelen – többek között a Splash, a Fresh, a Baby Sisters és az UFO együttes tagjait kerestük fel újra.

Gyerekprostitúció a “szomszédban”

Egy tanárnak tűnt fel az iskolában, hogy egy 14 év körüli fiú feltűnően jó cuccokban kezd járni. Ez az apró jel vezetett végül oda, hogy egy szervezetten dolgozó pedofil bandát kaptak el a rendőrök.

Bevásároltak a lopott kártyával a győri tolvajok

Fél nap alatt négy boltban jártak, ráadásul több helyen sikerrel, mert a kártya nem kért PIN-kódot.

Méregdrágán termesztett füvet a banda

Termőföld nélkül, speciális tápoldatban nevelték azt az 1800 tő indiai kendert, amelyre a napokban bukkantak Törökbálinton.

Majd' 50 év fegyház a dílereknek

A vádlottak 2007 februárjában buktak le, elfogásukkor 18 kiló drog volt a kocsijukban.

A hardrock óriásai berobbannak Budapestre

A jövő héten a fővárosban koncertezik a Uriah Heep. A legendás zenekar dobosa telefonon adott interjút Londonból a Fókusznak.

Magyar drogcsempész bukott le Írországban

Egy magyar férfi biztosan tagja volt annak a bandának, amelynek tagjait most vették őrizetbe.

4 gyilkosság és 7 rablás szárad a lelkükön?

A Romániában és Magyarországon garázdálkodó banda több tízmillió forintot zsákmányolhatott.

Lopott ruhákkal bukott le a tolvajbanda

Annyi lopott ruha volt a VIII. kerületi lakásban, akár egy üzletben.

Marihuánát nevelgettek a pincében

Csaknem 30 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök a napokban, Hajdú-Bihar megyében.

Benzinkútnál buktak le a betörők

Betörőbandát fogtak el a budapesti rendőrök és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Soroksáron.

Templomos lovagok szálltak be a drogháborúba

A mexikói kábítószeres banda a kiadványaiban azt állítja, hogy a szegénység, a zsarnokság és az igazságtalanság ellen harcol.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való