Külföld

Motorosok lőtték agyon a szexi brazil influenszert, aki mindig megosztotta hol jár, és mit csinál

rtl.hurtl.hu

2022. október 19. 18:16

A rendőrség a lakosság segítségét kérte, hogy megtalálják az elkövetőket.

A népszerű brazil szépséginfluenszert, Núbia Cristina Bragát a saját háza előtt lőtték agyon motorosok. A fegyveresek a gyilkosság után elmenekültek a helyszínről – írja a New York Post. 

Bragát közel 60 ezer felhasználó követte az Instagramon, rendszeresen posztolt az otthonából is, könnyen ki lehetett találni a feltöltött fotókból, hogy pontosan hol lakik Aracaju városában.

A hatóságok szerint Braga éppen hazaért egy fodrászszalonból, utoljára innen tett közzé egy bejegyzést az Instagram-sztorijában.

Nem sokkal az után, hogy megérkezett, két motoros behatolt az ingatlanra. A támadók valószínűleg nem számítottak arra, hogy a nő otthon lesz. A két férfi többször rálőtt Bragára, majd elmenekültek a helyszínről. A hatóságok csak később, este 9 órakor érkeztek meg a házhoz, ahol az influenszert holtan találták.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben ismeretlen tettesek ellen, ezzel egy időben arra kérték a lakosságot, hogy aki információkkal tudja segíteni a nyomozást, az vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal. Braga Instagram-oldalát azóta elárasztották a gyászoló követők, sokan az utolsó posztja alá kommentelnek, azt írják: isten nyugosztalja, részvét a családjának és a barátainak.

Nyugodj békében hercegnő, csodálatos lány voltál

– írja egy másik követő.

#Külföld#nubia braga#influencer#motoros#banda#gyilkosság

Címlapról ajánljuk