Celebklub

Éld át újra a Konyhafőnök – Visszavágó Fináléját!

rtl.hurtl.hu

2019. június 8. 7:00

A háromórás főzés, a vendégzsűrivel kiegészült kóstolás és az ideges várakozás után kiderült: Janko Patrik lett a gasztro reality győztese. Most összegyűjtöttük nektek a Finálé legfontosabb pillanatait.

A Finálé egy Elődöntős ígérettel indult, Zé ugyanis betartotta a szavát és kék-pirosra festett hajjal és egy meglepetés pólóban vonult be a konyhába a finalisták és a séfek nagy meglepetésére:

A nevetgélést azonban hamar felváltotta a kemény munka, hiszen a segítők kiválasztása után Patrik és Ákos neki kezdtek a háromórás főzésnek. A menük megalkotása nem volt zökkenőmentes: miközben Ákost és desszertjét Rácz Jenő próbálta megmenteni, Patrik Ágóval hadakozott a saját pultjában.

A kóstolásra a vendégzsűri, Wossala Rozina, Gáspár Bea és Vajda Pierre is visszatértek, hogy együtt segíthessék a mentorok és Zé döntését.

Végül elérkezett a nagy pillanat, amikor Zé kimondta a győztes nevét, aki nem más lett, mint… JANKO PATRIK.

Az öröm pillanatai következtek, Patrik mentorával, Sárközi Ákossal együtt emelte a magasba a trófeáját. Az eredményhirdetés után adott interjújában sem akarta elhinni, hogy tényleg ő nyert.

Patrik mellett Forási Ákos lett a második, azonban a zsűri őt sem hagyta kedves szavak és óriási dicséretek nélkül. Sőt! Sárközi Ákos hihetetlen lehetőséget adott a finalistának: állást ajánlott neki.

Ha szeretnéd újra átélni a Konyhafőnök – Visszavágó Fináléját, vagy az egész évadot felidéznéd a legelejétől, akkor kattints IDE, és nézd vissza az RTL MOST-on!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#konyhafőnök#visszavágó#finálé#sárközi ákos#rácz jenő#fördős zé#jankó patrik#forási ákos

Címlapról ajánljuk