Celebklub

Ezek voltak a Konyhafőnök legnagyobb mumusai!

rtl.hurtl.hu

2019. június 4. 13:40

A Konyhafőnök – Visszavágó Döntőjében egy kicsit visszautazunk az időben, hiszen a séfek mentoráltjai olyan alapanyagok közül választhatnak, amik korábban már kiejtettek egy-egy döntőst.

Mielőtt megkezdődne a hajtás és a hihetetlen rohanás – ma este többek között Rácz Jenő diktál majd a versenyzőknek -, idézzétek fel velünk azokat az ikonikus ételeket, amelyek kifogtak a VIP szériák versenyzőin. Vajon ezek a visszatérő alapanyagok Ákoson, Zsolton, Vinin, Gergőn és Patrikon is kifognak?

2017-ből, a VIP első évadából két alapanyag is érkezik ma a pultokra: egy bresse-i csirke és egy báránymáj. Az az évad nemcsak arról volt emlékezetes, ahogy Gáspár Bea legyőzte Kovács Katit, vagy Szabó Győző zseniálisan kiparodizálta a zsűrit, de a horror ételek is befigyeltek a Döntőben. Szabó Győzőn akkor kifogott egy csirke, aminek a fekete lábát sütötte ki olajban… a poén és a finom ropogtatás elmaradt, helyette csak a rémüldözés maradt a kóstoláson. Ez pedig Győző kiesését okozta.

c

Nagy ellenfele és igazi jó barátja Sváby András ugyan tovább jutott a versenyben, azonban két nappal később a saját vakmerősége okozta a vesztét: egy önállóan összeeszkábált füstölővel akart borjúmájat készíteni. Kockáztatott, de veszített.

A VIP második évadában is akadt mumus. Akkor Szabados Ági omlott össze a Döntőben, hiszen sokkot kapott a tengeri póktól. Sárközi Ákos mindent megtett, hogy átsegítse a műsorvezetőt a pánikon, Ági azonban ezek után sem tudott túllendülni a bizonytalanságán. Végül ő is kiesett.

A legutóbbi, harmadik VIP évadban – amelyben már a séfek is összecsaptak – először Soma fóbiájával szembesült a zsűri: kiderült, hogy a mamagésa írtózik a férgektől, éppen emiatt nemcsak a csigák, de később a Döntőben a languszta is felkavarta. Noha a Középdöntőben elvesztette a csiga szüzességét, és továbbjutott, a Döntőben már nem tudott szembeszállni a langusztával…

Utána csapattársa, a szintén kék színekben versenyző Csocsesz esett bele nemcsak a saját, de lencsék csapdájába is…

Ma este 19:35-kor kiderül, hogy a Konyhafőnök – Visszavágó döntősei hogyan veszik ugyanezeket az akadályokat!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#mumus#szabó győző#sváby andrás#szabados ági#soma#csocsesz#sárközi ákos#fördős zé#rácz jenő#döntő

Címlapról ajánljuk