Celebklub

Így tartják magukat formában az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

rtl.hurtl.hu

2019. március 27. 9:08

Itt a tavasz, ideje formába lendülni! Inspiráció gyanánt nézzétek meg, hogyan készülnek a bikiniszezonra az ÉNB szereplői.

Vannak, akik a sportra esküsznek, és vannak, akik egyszerűen csak az igényességre és a higiéniára. A Fókusz stábja egy fotózás alkalmával látogatta meg az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit, és kikérdezték őket arról, hogy ők mit tesznek meg annak érdekében, hogy jól nézzenek ki.

„Régebben nem foglalkoztam ennyit magammal. Mostanában már hetente járok fodrászhoz és borbélyhoz…”

–árulta el Lali, barátai Joe és Gábor pedig hozzátették, hogy bár tényleg többet ad magára az Éjjel-Nappal Budapest mulatós csillaga, a lányok sajnos még így is elkerülik őt.


„Egyfolytában edzek, minden nap. Mostanában átpártoltam a kora reggeli edzésekre, mert az jobb, illetve jógázom is…”

-mesélte Karola, aki bomba alakját nemrég egy obertauerni fotózáson is megvillantotta.

Evelin a visszafogottabb életmódra esküszik, a sorozat barna szépsége ugyanis nem foglalkozik különösebben a diétákkal vagy a sporttal, nemes egyszerűséggel akkor jár el edzeni, amikor jólesőnek érzi. Vele ellentétben Laura nemcsak saját alakjáért, hanem másokéért is látogatja az edzőtermet, hiszen fitneszedzői karrierje egyre jobban ível felfelé. Nem olyan rég még egy saját videót is kiadott, amivel személyi edzői pályáját igyekezett segíteni.
 


Az Éjjel-Nappal Budapest szereplőinek kalandos történeteiért kövesd a sorozatot, minden hétköznap 21:30-tól az RTLII műsorán!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#énb#Éjjel-Nappal Budapest#laura#Sport#fitness#bikiniszezon

Címlapról ajánljuk