Celebklub

Külön utakon jár az X-Faktor két leghíresebb Bencéje

rtl.hurtl.hu

2019. március 7. 9:29

A Fókusz meglátogatta az USNK-t, Kovács Palit és a Stolen Beatet, hogy megtudjuk, milyen terveik vannak az énekeseknek az X-Faktor után 3 hónappal? Meglepő választ is kaptunk.

A 2018-as X-Faktor győztese, az USNK élete 200 százalékon pörög a verseny óta. #tevagya című daluk A Tanár egyik epizódjában is felcsendült, teljesítették egy beteg kislány kívánságát, 1 éven belül utaznak Dubaiba, és hamarosan új klipet forgatnak. Az AWS nevű rockmetál banda is közös dalt készít a hip-hop formációval, ebből néhány taktust hallhatsz is a Fókusz riportjában.

„Egy brutális csapatás lesz az egész nóta” – mondta Siklósi Örs, az AWS frontembere.
 

Kovács Pali is jelen volt a dal születésénél, ő példaképként tekint a zenekarra. Pali underground elektronikus vonalban is gondolkodik saját zenei jövőjét illetően és hamarosan egy kisvárosi tehetségkutató műsorvezetőjeként is kipróbálhatja magát.

A Stolen Beat mára egy egész zenekarrá nőtte ki magát a 2017-es X-Faktorban feltűnt London Kids-szel kiegészülve. Buzás Bence bejelentette, hogy Latyák Bence most nem az együttes tagja, mert a tanulmányaira szeretne koncentrálni, nincs ideje a zenélésre. És hogy mi lesz később a két Bencével? Ez is kiderül a Fókusz riportjából! A 2019-es X-Faktorra itt tudsz jelentkezni!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#usnk#aws#stolen beat#kovács pali#X-Faktor#Fókusz

Címlapról ajánljuk