Műsorújság
RTL Most

A Stolen Beat és a USNK több ezres koncerteken bizonyítanak!

Az X-Faktor versenyzői a tehetségkutató befejezése után sem pihennek, koncertről koncertre járnak, ahol a rajongók szinte szétszedik őket.

A 2018-as X-Faktor ugyan véget ért, de ez nem azt jelenti, hogy ByeAlex csapatai zene nélkül tengetik napjaikat. A győztes USNK és a második helyezett Stolen Beat egyaránt koncerteken bizonyítanak, ahol a tini rajongóik megőrülnek értük.

A legutóbbi szériában rengeteg saját szerzemény született, amelyek milliós nézettségeket hoztak a Youtube-on. Nem is csoda, hogy a rajongók azóta már betéve tudják a srácok összes dalát:

„Felnéztem és láttam azt a sok embert, ahogy énekel és elkezdtem azon gondolkodni, hogy ők honnan tudják a szöveget” – mesélte nevetve a Stolen Beat énekese, Bence.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔥PÁJALEKSZ APÁTOK🔥 (@byealexittvan) on


Az önálló koncertjeik mellett természetesen egykori mentoruk buliján is lehetőséget kaptak. A fellépés előtt ráadásul ByeAlex is elárult egy-két titkot a csapatok terveiről:

„Lemezt csinálunk, de most már nem fogom őket noszogatni annyi mindennel szerintem… és most elkezdtük szervezni, hogy a Stolen-nek legyen zenekar!”


Sőt, a USNK igazi mélyvízbe ugrott Szikora Robinak köszönhetően: felléphettek a legenda több ezres koncertjén.

Kíváncsiak vagytok, hogyan bizonyítanak a srácok a fellépéseiken? Akkor nézzétek meg itt a Fókusz riportját!

És ne feledkezzetek meg róla: ti is jelentkezhettek az X-Faktor következő szériájába!

#együttsikerül #maradjotthon