Celebklub

Puskás Peti lett a legnagyobb VV-rajongó?

rtl.hurtl.hu

2019. február 20. 13:30

A 2018-as X-Faktor mentora sűrű időszakon van túl, de nem panaszkodik, ugyanis imádta a VV9 minden pillanatát – az élményeit pedig az RTL Klub Reggelijében osztotta meg.

Puskás Petinek egyelőre még furcsa bemennie úgy egy stúdióba, hogy nincs hangzavar és hallja a saját hangját - árulta el Papp Gergőnek és Szabó Zsófinak az énekes. Most vasárnap ért véget a ValóVilág powered by Big Brother kilencedik szériája, melynek az egyik műsorvezetője Puskás Peti volt. A The Biebers zenekar frontembere elárulta, hogy rendkívül hiányozni fog neki a VV, ugyanis rájött, hogy ő lett a valóságshow egyik legnagyobb rajongója, és már azt is tudja pontosan, hogy a VV sikere miben rejlik.

„Mit látunk a ValóVilágban? Az ember elcsábul nőktől, pénztől, hatalomtól, játékoktól, sikerektől – és ez a ValóVilág, minden réteget meg tud fogni” – árulta le a műsorvezető.


Ha kíváncsi vagy arra, hogy Peti milyen élményekkel gazdagodott még a VV9-ben, akkor a teljes beszélgetést itt tudod visszanézni!

Mindeközben azt se felejtsd el, hogy már lehet jelentkezni az X-Faktor következő szériájába! Ha úgy érzed, benned van az a bizonyos X, akkor ITT TUDSZ JELENTKEZNI! A további infókat pedig ITT TALÁLOD!

forrás/képek: Reggeli, Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#műsorvezető#mentor#munka#Karrier#puskás-dallos peti#valóvilág9 powered by big brother#X-Faktor#Reggeli#szabó zsófi#papp gergő

Címlapról ajánljuk