Celebklub

A USNK már az Aréna színpadán is állt

rtl.hurtl.hu

2018. december 19. 12:38

Fáradtan, de boldogan érkezett Filep Kund és Laskay Nimród az R-Go próbájára, ahol kedd este színpadra léptek Szikora Robival.

A USNK tagjai az R-Go jubileumi nagykoncertjén rappeltek 3 nappal a Döntő után. Laskay Nimród és Filep Kund nézőként sem jártak soha a többezer férőhelyes koncert-helyszínen, ezért amikor először léptek – az akkor még üres – nézőtér elé, elakadt a szavuk.

A Fókusznak még a koncert előtt adtak interjút. Elmesélték, hogy egy házibuliban találkoztak először, amit Nimród szervezett és egy közös barát mutatta be neki Kundot. Hamarosan Kolozsvárról Budapestre költöznek, hogy itt építsék tovább a karrierjüket és kialakítsák önálló életüket. Eszükben sincs elkölteni az összes pénzt, amit az X-Faktorban nyertek, jövőjüket akarják megalapozni.

„Nem fancy arcok, nem menőznek a semmiért, hanem tényleg hús-vér emberek, olyanok, mint bárki. Szerintem látszik rajtuk, hogy ők ilyenek, ezért szeretik őket” – mondta róluk a mentoruk, ByeAlex.

A Fókusz riportja a győzelem utáni napokon elkísérte a USNK tagjait több helyszínre is, a teljes riportot itt láthatod az X-Faktor győzteseiről!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#usnk#X-Faktor#szikora robi#r-go

Címlapról ajánljuk