Celebklub

Nagy Alexandra védőháló nélkül légtornázott A generációk csatájában?

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 25. 15:07

A színésznő múlt vasárnap lélegzetelállító produkciót nyújtott a Szenzáció Négyes színpadán: a készülésről, és a kulisszatitkokról pedig a Reggeli stúdiójában mesélt.

Nagy Alexandra már több mint hét éve alakítja Fekete Alizt a Barátok köztben. A fiatal színésznő imádja a sorozatot, a kollégáit és magát a karaktert is. Azonban a Szenzációs Négyes színpadán hétről hétre egy teljesen más Alexandrát ismerhetünk meg benne: egy bátor, és csupaszív lányt, aki a félelmeivel is szembe mer nézni. Alexandra az ominózus előadás előtt kisfilmjében bevallotta, mikor belevágott ebbe a műsorba, attól félt a legjobban, hogy mi történik akkor, ha a nézők nem fogják őt szeretni, illetve nem biztos, hogy majd önmagát tudja adni.

Aztán Alexandra légtornász produkciója egyszerűen mindenkit elvarázsolt. Sőt nemcsak a csapattársai féltették a lányt, hanem például Alföldi Robi sem tudott odanézni, mikor a színésznőt a magasba emelték.

A műsor után a 30+-osok egyszerűen fantasztikusan érezték magukat, hiszen az első helyen végeztek a versenyben. Azonban egyöntetűen úgy gondolták, hogy a dobogó első fokát Alexandrának köszönhetik.

Alex pedig a Reggeliben elárulta, hogy a vasárnapi előadására rengeteget készült, és bizony védőháló nélkül szállt a magasba.

Forrás/Képek: Reggeli, Szenzációs Négyes, Instagram
#Celebklub#RTL Klub#rtl#színésznő#produkció#kihívás#kulisszatitkok#nagy alexandra#Barátok közt#Szenzációs Négyes#Reggeli#sorozat

Címlapról ajánljuk