Celebklub

Nyári Dia és párja így ünnepelték az évfordulójukat!

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 17. 14:14

A színésznő és kedvese a napokban kettesben ünnepeltek, melyről egy igen humoros, és közben megható poszt készült.

Nyári Dia július 16-án adott életet kisfiának, Zétény Bertalannak, akit már nagyon-nagyon vártak szerelmével, Dániellel. 

A fiatal anyuka imádta a terhesség minden percét, és mióta megszületett kisfiuk, a vele töltött pillanatokat is, habár azt is bevallotta őszintén Dia, hogy sokszor igen nehéz kihívások elé állítja őt Zétény.

„Az első pár hét nagyon durva, 180 fokos fordulat, amire nem lehet felkészülni.⚠️ Vállalom, hogy sírtam, voltak olyan gondolataim, amik miatt még szégyellem is magam “biztos, hogy ezt akartad?! Ne sírjmár az Istenért te baba! Valaki kicsit vigye el” Egy jó társsal MINDENT meg tudtok oldani.👫 A savanyú tejszag az új Dior! 🤷🏼♀️👀 Nem vagy 💩 ember, ha kimozdulsz, az sem az, aki erről mást gondol. Szíve joga.🙏🏻❤️ Ha fut a lakás, majd ki lesz porszívózva, de előtte odabújok a kedveshez kicsit❤️👨🏻” – árulta el a színésznő.


180 fokos fordulat ide, vagy oda, a fiatal szülők a napokban ünnepelték meg kapcsolatuk második évfordulóját, melyről Dia egy igen cuki bejegyzést tett közzé:

„Ez a két fiatal pontosan két évvel ezelőtt ugyanezen a helyen ücsörgött... valamivel kipihentebben, kisimultabban beszélgettek egymással... gondolták “ebből akár még lehet is valami” ❤️✨ lett is 🧔🏻+👱🏼♀️🐶🏡💍🤰🏼meg valaki👶🏼 A kisfiunk meg ma két hónapos💙”
 

Gratulálunk a párnak, és még sok-sok csodás pillanatokat kívánunk nekik!

forrás/képek: Instagram
#Celebklub#RTL Klub#rtl#párkapcsolat#szerelem#szülők#kisbaba#évforduló#ünnep#nyári dia#Barátok közt#sorozat

Címlapról ajánljuk