Celebklub

Nyári Dia: „Vállalom, hogy sírtam!”

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 24. 12:47

A gyönyörű színésznő a közösségi oldalán osztotta meg azokat a csodálatos gondolatokat, amelyek rengeteg erőt adhatnak azoknak az édesanyáknak, akik hasonló cipőben járnak, mint Dia.

Nyári Diát párja, Kovács Dániel még tavaly októberben jegyezte el, és nem is akárhol, az Eiffel-torony lábánál. A szerelmesek akkor még javában arra készültek, hogy idén meg is tartják az esküvőt, azonban teljesen másképp alakult a közös életük, ugyanis kiderült, hogy Dia babát vár.

Az a bizonyos 9 hónap nagyon gyorsan elrepült, és július 16-án megszületett a színésznő és Dániel kisfia, Kovács Zétény Bertalan.

Dia imádta a terhesség minden percét, és mióta megszületett a kisfiuk, az új helyzet minden pillanatát is. Az anyaság – minden tisztelete és csodálata mellett – nem mindig könnyű, és bátorságra vall, hogy a színésznő az egyik posztjában ezt fel is vállalta. Ezzel is sok erőt adva azoknak az édesanyáknak, akik a fáradtságtól néha elcsüggednek.

„Az első pár hét nagyon durva, 180 fokos fordulat, amire nem lehet felkészülni.⚠️ Vállalom, hogy sírtam, voltak olyan gondolataim, amik miatt még szégyellem is magam “biztos, hogy ezt akartad?! Ne sírj már az Istenért te baba! Valaki kicsit vigye el”🤭 Egy jó társsal MINDENT meg tudtok oldani.👫 A savanyú tejszag az új Dior! 🤷🏼♀️👀 Nem vagy 💩 ember, ha kimozdulsz, az sem az, aki erről mást gondol. Szíve joga.🙏🏻❤️ Ha fut a lakás, majd ki lesz porszívózva, de előtte odabújok a kedveshez kicsit❤️👨🏻” – írta a színésznő.


Az egész bejegyzés egyébként egy netes cikkből indult ki, melyeben említésre került Nyári Dia is. Erre az írásra reflektált a színésznő.

Nagyon sok boldog percet kívánunk Diának a babának és Dánielnek! 🙏🏻❤️

Képek: Instagram
#Celebklub#RTL Klub#rtl#színésznő#Karrier#anyaság#bátorság#erő#poszt#nyári dia#Barátok közt#sorozat

Címlapról ajánljuk