Celebklub

Megható: megszólalt Demi Lovato húga az énekesnő drogtúladagolása után!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 23. 14:59

A napokban egy szívszorító bejegyzésben köszöntötte fel az énekesnőt a testvére, aki nem tud elég hálás lenni, amiért a világhírű nővére életben van.

Már többször beszámoltunk arról, hogy egy hónappal ezelőtt Demi Lovato majdnem végzetes hibát követett el: kábítószer-túladagolás miatt került kórházba. Szerencsére a nehezén már túlvan az énekesnő, olyannyira, hogy a kórházi kezelés után egy rehabilitációs központba vonult.

Így minden bizonnyal a központban ünnepelte az énekesnő a 26. születésnapját, aminek alkalmából Demit kishúga, Madison De La Garza is felköszöntötte. A bejegyzéshez pedig egy régi képet is megosztott De La Garza, ahol szeretett nővérével látható.

„A mai nap lehetett volna a legrosszabb nap az életemben, ám ehelyett lehetőségem adódott arra, hogy köszönetet mondjak Istennek, a hihetetlen orvosoknak, Demi csapatának és mindenkinek a világon, aki támogatta őt. Nélkülük nem lenne már velünk a nővérem. Bárcsak mind láthatnátok azokat a buta kis dolgokat, amiket csinál, például, ahogy beszéd közben mozog az orra, és ahogy a fülem mögé fésüli a hajamat, miközben próbálok elaludni. Ezek azok a dolgok, amiért ma hálás vagyok”

 


Az énekesnő több mint egy héttel azután, hogy kórházba került, szintén egy bejegyzésben üzent a rajongóknak.

Ha szeretnéd tudni, mit mondott az énekesnő, nézd meg a Fókusz riportját!

forrás/képek: cosmopolitan, 24.hu, Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#énekesnő#testvér#születésnap#megható#szeretet#demi lovato

Címlapról ajánljuk