Celebklub

Nem sokon múlt Lana Del Rey élete!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 16. 11:04

Az énekesnő múlt héten még a Sziget fesztiválon kápráztatott el mindenkit, azóta viszont véget ért a koncertturnéja és elugrott egy kicsit nyaralni… a pihenésnek azonban majdnem tragikus vége lett.

Lana Del Rey búgó hangjával mindenkit levett a lábáról a Sziget pénteki napján, annak ellenére is, hogy sokan kételkedtek benne. Nem hitték, hogy egy ennyire andalító repertoárral bíró énekesnő, hogyan lehet headliner a fesztiválon, Lana viszont mindenkit megcáfolt a produkciójával.

Ráadásul még neki is különleges lehetett a fellépés, hiszen most először énekelt Magyarországon, sőt ez volt turnéja utolsó állomása is. A koncertje után jöhetett is a megérdemelt pihenés.

Egészen az olasz tengerpartig utazott, hogy elmerüljön a habokban és egy hajón sütkérezzen. Az idilli nyaralás azonban nem volt végig ennyire csodálatos, hiszen kiderült, hogy az énekesnő csak a szerencsének köszönhette, hogy elkerült egy tömegbalesetet. Egy több mint 40 áldozatot követelő hídösszeomlás miatt rostokoltak a dugóban, amire csak később jöttek rá – nem sokon múlt, hogy nem arra az irányba indultak az autójukkal.

A Sziget lakói is megijedhettek az utolsó napon, hiszen az eseményt egy gigantikus vihar árnyékolta be. A fesztivált azonban ez sem állíthatta meg, így is rekordokot döntögetett az idei számaival!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#sziget#lana del rey#baleset#nyaralás#utazás

Címlapról ajánljuk