Celebklub

ÉNB Bence jótékony meglepetéssel bizonyította szerelmét

rtl.hurtl.hu

2018. július 18. 10:46

Az Éjjel-Nappal Budapest fiatal szereplője jótékonykodással egybekötött ajándékkal lepte meg párját.

Aki már próbálta meglepni a párját tudja, hogy sokszor nem egyszerű dolog a legmegfelelőbb ajándék kiválasztása. Legyen valamilyen kézzel fogható meglepetés, vagy inkább valamilyen élménnyel vegye le a lábáról szívszerelmét az ember?

Az Éjjel-Nappal Budapest Bencéje a kettő ötvözetét választotta, sorozatbéli párját, Orsit ugyanis nemcsak nemes gesztussal lepte meg, hanem valamilyen kézzelfogható emlékkel is, amivel egyből levette lábáról a fiatal lányt.
 


Bence ajándéka egy állatkerti örökbefogadás volt, mellyel Ő és Orsi pingvinek nevelőszülőivé váltak. Az ajándék azért is különleges, mert a pingvinek egy egész életre választanak párt maguknak, és hát mi fejezhetné ki jobban Bence szerelmét, mint egy ilyen önzetlen, romantikus gesztus.
 


Erre a romantikus meglepetésre azért is volt szükség, mert Bence és Orsi kapcsolata igencsak problémásan indult, de a fiú reméli, hogy a közös örökbefogadással bizonyította Orsinak, mennyit is jelent neki a szerelmük. Ha kíváncsi vagy, hogy Orsi és Bence kapcsolata miként alakul a jövőben, kövesd minden hétköznap este az Éjjel-Nappal Budapestet, az RTL Klub műsorán!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#énb#Éjjel-Nappal Budapest#orsi#bence#szerelem#állatkert#jótékonyság#jótékonykodás#pingvin

Címlapról ajánljuk