Celebklub

Iszonyú menő lett Beyoncé és Jay-Z közös albuma!

rtl.hurtl.hu

2018. június 19. 13:52

A világnak hatalmas meglepetést okozott a sztárpár, mikor pár nappal ezelőtt az idei turnéjukon váratlanul bejelentették, hogy annyi év után egy közös albummal rukkoltak elő.

Beyoncé és Jay-Z immáron háromgyerekes szülőként úgy döntöttek, belevágnak egy közös albumba, melynek egyszerűen az „Everything Is Love” (Minden a szeretet - a szerk.) címet adták. Mivel titok övezte a készülő anyagot, óriásit robbant a hír: a napokban az egyik londoni koncertjükön jelentették be, hogy az albumuk "kint van", amit egy kivetítőn is jól láthattak a rajongók.

Egyébként Beyoncé és férje a tízéves házassági jubileumának évében döntöttek úgy, hogy kiadnak egy közös albumot, melyet akár értelmezhetünk úgy is, hogy egy mindent megbocsátó, lezáró zenei anyag. Ugyanis az énekesnő előző lemeze, a Limonade többek között Jay-Z hűtlenkedéséről szólt, miután a rapper a 4:44 című számmal kért nyilvánosan bocsánatot feleségétől. Így a legújabb album talán szimbolizálhatja azt is, hogy minden rendben, és a szerelem, a szeretet győzedelmeskedett.

A korongon található Apeshit című számhoz már videoklip is készült, melyet a világ egyik legismertebb múzeumában vettek fel, a párizsi Louvre-ban. A szám pedig annyira ütős lett, hogy azonnal kedvünk támadt meghallgatni az album többi dalát is.

Itt a klip:

:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#új album#menő#lemez#meglepetés#házasság#megbocsátás#beyoncé#jay-z

Címlapról ajánljuk