Celebklub

A Tanár színésznője 11 napra mindenről lemondott!

rtl.hurtl.hu

2018. június 13. 11:23

Ubrankovics Júlia ugyan kétlaki életet él – hiszen Los Angeles és Budapest között ingázik –, a szíve közepén mégis csak egynek van igazán hely. Kíváncsi vagy, hogy a csinos világutazó milyen kalandos életet él?

A színésznőt mindenki jobban megismerhette, amikor elindult az RTL Klub sorozata, A Tanár, amelyben Nógrádi Klaudia bőrébe bújt. Juliról nemcsak az derült ki, hogy rendkívül tehetséges színésznő, de az is, hogy ezt nemcsak kis hazánkban kamatoztatja.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy igazi világjáróról van szó. Juli nem szeret egy helyben toporogni, és nem hátrál meg a magányos kihívásoktól sem. Az állandó munka és ingázás mellett ugyanis mindig szakít arra időt, hogy bejárja a világ ismeretlen helyeit is.

Így esett, hogy bevállalt egy 11 napig tartó, magányos túrát: a saját kis (majdnem) El Caminóját.

Semmilyen kütyü sem zavarhatta meg a nyugalmát és a lelki utazását. Kolostorokban szállt meg, és egyedül sétálta végig a több kilométeres utat Spanyolországban még tavaly nyáron.

Az idei nyári élményeit tervezgetve viszont felmerült benne, hogy ideje lenne újra megtennie egy hasonló utat, hogy az utóbbi hónapok média figyelmét egy kicsit kitisztítsa a szervezetéből.

Persze, a tervei legfontosabb részét nem ez, hanem a család és az itthoni barangolások teszik majd ki.

Credit: @julia ubrankovics

És ha már a nyárnál és a csinos hölgyeknél tartunk: vajon Ubrankovics Juliban is felmerült már a kérdés, hogy milyen szettekben adja át magát Magyarország szépségének?

Szerencsére nem marad válasz nélkül, hiszen a Fókusz Béres Anett és Róka Adri segítségével feltérképezte az idei alapdarabokat.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#ubrankovics júlia#A Tanár#Reggeli#utazás#nyár#kalandok

Címlapról ajánljuk