Celebklub

Kövesd te is Horváth Éva példáját

rtl.hurtl.hu

2018. június 6. 15:25

A gyönyörű műsorvezető édesanyaként is bombaformában van, de vajon mit tesz azért, hogy ne csak a külseje, de az egészsége is rendben legyen?

A műsorvezető és ex-szépségkirálynő mindig is aktív életet élt, és ez a terhessége alatt sem változott. Kreatívan fogta fel a babázást is, hiszen azok közé a kismamák közé tartozik, akik megtalálták a legmeglepőbb tevékenységükben is az edzés lehetőségét. Éva szeret mozogni, ami nemcsak az alakján látszódik, de az egészségén is.

Szerencsére, világéletében elkerülték a komolyabb betegségek, de még a suliból se hiányzott egy-egy megfázás miatt, köszönhetően az erős immunrendszerének.

„Bíztam benne, hogy azokat az erős dolgokat, amik az én szervezetemben megvannak, át tudom adni majd neki az anyatejjel. Szerencsére, egyébként ez így is alakult.”


Ettől függetlenül Éva azért arra is odafigyel, hogy mindig megkapják a megfelelő oltásokat, nemcsak ő, de Kristófka is. Ezt a döntését pedig a szakemberek is csak alátámasztani tudják, hiszen rengeteg olyan betegség van, ami felnőtt korban komoly problémákat is okozhat:

Azon viszont sokan meglepődnének, hogy milyen „diétát” követ az anyuka. Állítása szerint ugyanis rengeteg kalóriát kell bevinnie ahhoz, hogy kisfia is mindent megkapjon, amire szüksége van.

Kíváncsi vagy, hogyan lehet mégis ilyen bombaformában a sok sütizés mellett? A Story Extrának elmesélte!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#horváth éva#kismama#édesanya#egészség

Címlapról ajánljuk