Celebklub

Johnny Depp halálos betegséggel küzd?

rtl.hurtl.hu

2018. június 5. 9:41

Pár napja ijesztő fotók jelentek meg a színészről, és mindenki aggódni kezdett érte. Lesoványodott és igazán betegnek tűnik ezeken a képeken. Vajon miért néz ki így Depp?

A színész éppen Moszkvában turnézik a bandájával és pár szerencsés rajongónak sikerült közös képeket készítenie vele. A fotók azonnal bejárták az internet minden szegletét, hiszen a színész sokkolóan néz ki mindegyiken.

Beesett, színtelen arc, kopasz fej és gyengécske mosoly. Kár lenne tagadni: Depp még sosem nézett ki ennyire ijesztően.

A találkozás örömét azonban beárnyékolta a kommentek áradata, rengetegen kiborultak, hogy mi történhetett. Tömeges aggódás kezdődött a közösségi médiában.

Sokan arra tippeltek, hogy az elmúlt évek botrányai annyira megviselték Deppet, hogy azt a szervezete is megsínylette. Minden az Amber Heard-válással és a körülötte kialakult botránnyal kezdődött – a színésznő megvádolta Deppet, hogy megverte őt, és itt még nem volt vége a történetnek. Ezután még a menedszmentjével is milliós perbe futottak, sőt egykori testőrei is beperelték.

Azonban egy kis kutakodás után megleltük a sokkoló változás okát. Az IMDb szerint a színész éppen a befejező munkálatokat végzi egyik új filmjén („Richard Says Goodbye”), amiben egy professzort alakít, akiről kiderül, hogy halálos betegséggel küzd. A sztori valószínűleg megkövetelte a színésztől, hogy ennyire drasztikusan lesoványodjon.

Persze, ez csak feltételezés, de nagyon reméljük, hogy csak ez áll a dolog hátterében. Főleg, hogy Depp-re amúgy is jellemző, hogy teljesen átalakuljon egy-egy szerepe kedvéért.

#Celebklub#RTL Klub#rtl#johnny depp#betegség#sokkoló#képek

Címlapról ajánljuk