Celebklub

Most szombaton jön a Tanár utolsó epizódja!

rtl.hurtl.hu

2018. május 17. 14:46

Az RTL Klub sajátgyártású sorozata elérkezett az utolsó, nyolcadik részéhez, amit a szokásos időpontban nézhettek meg a hétvégén. Addig is vegyük végig, mi volt eddig és mire számíthatunk szombaton 20:00-kor.

Hihetetlen, hogy már itt tartunk, hiszen még csak most indult útjára az önfejű, mégis folyton a diákjain segítő tanár, Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) története az RTL Klubon. Eddig hét részt láthattunk az izgalmas, vicces és sokszor könnyfakasztó történetből, amely mindegyik részében egy-egy diák problémáját mutatta be a nézőknek.

Többféle téma is előkerült a gimnázium palettájáról: volt itt szerelmi bandaháború, örökbefogadás, tanár-szülő konfliktusok, iskolai megaláztatások… megannyi fontos téma, amikről a valóéletben is muszáj beszélnie mindenkinek, hiszen sokszor, sok helyen előfordulhatnak.

Természetesen, miután egy diákokkal foglalkozó cselekményről beszélünk, a gyakorlott színészcsapatnak és a készítőknek arra is oda kellett figyelnie a forgatások alatt, hogy a tapasztalatlan, pályakezdő színészpalántákat minél jobban segítsék.

Sok esetben éppen a főszereplőt alakító Nagy Ervin vette a vállára ezt a mentor-feladatot, akinek legalább annyira fontos és szoros kapcsolata lett a gyerekekkel, mint a sorozatban. Nagy beszélgetések, tanácsok és persze egy közös osztálykirándulás. A diákokat alakító fiatalok közül Hozák Kevin, Germán Gergő, Korpics Dániel és Pajzs Nóra a Reggeliben is meséltek az élményeikről és a csapatépítő kis osztálykirándulásaikról.

Nagy Ervin sokszor elmesélte, hogy mennyire szívügye a Tanár, éppen a témái miatt, de mi a helyzet például Anger Zsolttal, Rácz igazgató megformálójával?

A színész nemrég szintén a Reggeliben vendégeskedett, ahol azon túl, hogy egy zseniális hamburgert is összedobott – Konyhafőnök VIP-es élményei után szabadon – ő is mesélt egy kicsit sorozatról és természetesen Nagy Ervinről is.

De vajon milyen kisfiú lehetett az iskolában Zsolt? Erről is mesélt Mariannak és Mikinek:

Ne feledjétek, most szombaton jön a Tanár utolsó része. Kíváncsi vagy, mi történik majd a befejező epizódban? Nézd meg itt a promóját!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Tanár#anger zsolt#Reggeli#utolsó epizód#sorozat

Címlapról ajánljuk