Celebklub

Less be te is Dobó Ágiék álomutazásába!

rtl.hurtl.hu

2018. május 15. 17:07

A Konyhafőnök VIP győztese pár hete már mesélt róla, hogy hamarosan nagy kalandra indulnak a családjával. Akkor még csak a terveiről mesélt, mostanra viszont már bőven benne vannak az utazásban.

Ági rajongói már jól tudják, hogy a szépségkirálynő szereti teljes valójában megmutatni a mindennapjaikat, legyen szó egy egyszerű kis sminkelésről, főzésről vagy egy szaladgálós babás napról akár. Nem akar hazugságokat közvetíteni, csakis egy „Igaz Anya” életének pillanatait.

Sok helyen jártak már a családjával, arra azonban még nem merték elszánni magukat, hogy egy nagyobb repülős útra is elutazzanak a gyerekekkel… egészen mostanáig.

Ági és párja ugyanis eldöntötték, elutaznak a Seychelle-szigetekre és megígérte: az egészet felveszi a követőinek, hogy bemutathassa, mekkora kihívás is lehet két pindúrral a nyakukba venni a világot.

A terveiről rengeteget mesélt az RTL Online-nak és a Reggeli műsorvezetőinek egyaránt, azonban az akkori álmok most valósággá váltak: most is éppen kint nyaralnak a paradicsomban.

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

Elég csak végignézni Ági Instagram fotóin, hogy megtudjuk, tényleg egy álomutazáson vesznek részt, ahol a csodálatos látvány és a habok mellett még a legfinomabb gasztro fogásokat is kipróbálhatják a családdal.

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

Persze, azon egy pillanatig sem lepődtünk meg, hogy a fiatal anyuka milyen csinos, de ezektől a képektől még a mi állunk is leesett. Ági bombaformában van:

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on


Már csak egyetlen dologra vagyunk kíváncsiak: vajon a betervezett teknős les is összejön a cuki családnak?

#Celebklub#RTL Klub#rtl#dobó ági#nyaralás#utazás#blog#család#instagram

Címlapról ajánljuk