Celebklub

Okoskütyüt a gyerekek kezébe! Mit gondolnak erről Istenes Bencéék?

rtl.hurtl.hu

2018. március 21. 13:00

Istenes Bence és Csobot Adél a saját szabályaik szerint nevelik gyermeküket, és az is kiderült, ők mit gondolnak az okostelefon- és tablet használatról iskolás kor előtt.

Mikor adjunk gyermekeink kezébe okostelefont vagy épp tabletet? Jó hogyha a lehető leghamarabb megtanulják használni a modern kütyüket, vagy szigorúan tiltanunk kell őket tőlük?

Istenes Bencéék nagyon ösztönösen nevelik Natant, és egyikük sem hisz abban, hogy minden gyermeknél ugyanazok a szabályok érvényesek: "Minden gyerek más, minden helyzet más." - állítja a műsorvezető.

Sok szülő ellenzi a modern eszközök használatát gyermekkorban, mások viszont egyenesen ajánlják az okoskütyüket a kicsiknek a fejlesztő applikációk miatt. Minden apukának és anyukának megvan a saját véleménye, a várandós Adél azonban így vélekedik a témáról:

"Ez egy nagyon nehéz kérdés! Én emelem kalapom minden olyan szülő előtt, aki azt mondja, hogy nem adja oda a telefonját. A mai világban nem odaadni a gyerekednek a telefonodat, az szerintem egyszerűen lehetetlen."
 

 

A post shared by Csobot Adél (@adelcsobot) on


Natan szeret rajzfilmet nézni és zenét hallgatni, szülei pedig abban egyeztek meg, hogy napi egyszer a kezébe adják az okostelefonjukat.

Természetesen mint mindenben, itt is a mértékletesség a legfontosabb, és az, hogy a gyermekek korosztályuknak megfelelő tartalmat nézegessenek. Csobot Adél ugyanakkor hozzáfűzte, hogy számukra a természet közelsége is nagyon fontos:

"Én azért még mindig abban hiszek, hogy a gyerek menjen ki az udvarra, és fogdossa meg a meztelencsigákat."


Nézd meg a Story Extra riportját,

melyben Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó is megszólal a téma kapcsán!

#Celebklub#istenes bence#csobot adél#tablet#okostelefon#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk