Celebklub

Helyesírási hiba van Emma Watson új tetoválásában!

rtl.hurtl.hu

2018. március 5. 12:00

A színésznő vadiúj tetkója a 90. Oscar-gála éjszakáján debütált, azonban a szemfülesek azonnal kiszúrták, hogy az Emma alkarját díszítő feliratban van egy helyesírási hiba...

Emma Watson a hollywoodi Time's Up mozgalom mellett kiállva tetováltatta magára a feliratot, ami ugyan sokak szerint csak ideiglenes tetkó, mégis tartalmaz egy helyesírási hibát.

Észreveszed, hogy mi az?

 

A post shared by Piñata (@atpinata) on


Ha nem jöttél rá magadtól, akkor segítünk! Time's Up helyett Times Up szerepel a Harry Potter filmek sztárjának alkarján, vagyis egy aposztróf hiányzik a feliratból.
 


A Time's Up mozgalom 2018 januárjában indult hollywoodi sztárok kezdeményezésére a Weinstein botrányra és az azt követő #MeToo kampányra reagálva, a szexuális zaklatások ellen. Emma Watson nem csupán ezzel a tetoválással fejezte ki szolidaritását, nemrég összesen egymillió fontot adományozott mindazoknak, akik szexuális zaklatás áldozatai voltak.

Olvastad már összefoglaló cikkünket a 2018-as Oscar-gáláról? Ha még nem, kattints ide!

Az RTL Híradó stábja a helyszínen izgulta végig a díjátadót az alkotókkal. Megmutatjuk, hogyan indult a magyar csapat a 90. Oscar-gálára.

Forrás: thesun.co.uk

#Celebklub#emma watson#tetoválás#tetkó#oscar#gála#díjátadó#vanity fair#buli#vörös szőnyeg#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk