Celebklub

Baba esküvő nélkül? Erről mesélnek a sztárpárok!

rtl.hurtl.hu

2018. január 24. 7:52

Manapság már egyáltalán nem az esküvő a szerelmesek elsőszámú célja, sokszor találkozhatunk olyan párokkal, akik előbb babáznak, minthogy egy papírral foglalkozzanak. Istenes Bencét és Dobó Ágit is kifaggattuk!

Úgy tűnik, az idő múlásával változnak a szokások és a célok is. Rengetegen döntenek úgy, hogy papír nélkül élik meg a közös mindennapokat, ráadásul mindezt akár egy picivel együtt.

Hiába olvashatunk rengeteget a hihetetlen és költséges sztáresküvőkről, nagyon sok híresség él házasság nélkül. Kurt Russell és Goldie Hawn például már 30 éve vannak együtt, egy közös fiút is felneveltek, mégsem merült fel sosem közöttük, hogy összeházasodjanak. Hasonló a helyzet Ryan Goslinggal és Eva Mendesszel, akik így is boldogan nevelgetik két kislányukat. Persze, a lányok érkezése után pár évvel titokban ők is összeházasodtak végül.

De mi a helyzet a magyar sztárpárokkal?

„Szerintem manapság a házasság egyáltalán nem olyan fontos dolog, mint régen volt. Szeretnénk egyébként összeházasodni, nagyon sokat beszélünk róla. Szeretnénk a lagzit megtartani, a barátainkkal, a családjainkkal együtt ünnepelni, de önmagában a papír miatt… nem.” – mesélte Istenes Bence.
 

Bence még tavaly szeptemberben kérte meg Adél kezét, azonban nem stresszelnek rajta, hogy meg is szervezzék a nagy eseményt. A műsorvezetőnek és párjának sokkal többet jelent, hogy van egy közös gyermekük, a kis Natan.

 

A post shared by Csobot Adél (@adelcsobot) on

Dobó Áginak és párjának, Csabának már két közös csemetéjük is van, 8 éve élnek együtt, mégsem házasodtak még össze. Ágit persze picit zavarja a dolog:

„Azért ez egy fájó pont egy kicsit, nekem hiányzik a dolog, de sort fogunk rá keríteni előbb-utóbb.”


Egyszer merült fel eddig a közös életükben ez a kérdés, amikor nagyfiával, Benivel volt terhes. Ági viszont akkor kijelentette: nem szeretne pocakos menyasszony lenni. Amikor viszont megnyerte a Konyhafőnök VIP második évadát, könnyeit törölgetni – az örömmámortól – megsúgta nekünk, hogy a nyeremény egy részét biztosan a nagy napra költik majd.

#Celebklub#RTL Klub#rtl#istenes bence#csobot adél#dobó ági#ryan gosling#eva mendes#házasság#gyerek

Címlapról ajánljuk