Celebklub

Végre kiderült, ki hazánk legszexibb férfija!

rtl.hurtl.hu

2018. január 23. 10:08

A Story Extra két hete feltette a nagy kérdést nézőinek, akiknek egy szavazáson kellett kiválasztaniuk, ki is hazánk legnagyobb sármőre. A végeredmény pedig annyira meglepő lett, hogy még a győztes sem akarta elhinni.

Amerikában minden évben kiválasztják a legszexibb férfit, aki mindent visz, aki minden női szívet elrabol. A névsoron megannyi macsó, kisfiús szépség, giga sztár vagy éppen visszafogott énekes előfordult már, azonban az idei választás – Blake Shelton, country énekes – mindenkit meglepett.

Hasonlóan hihetetlen eredménye lett a Story Extra szavazásának is, ahol két hét alatt eléggé egyértelművé vált, hogy kit akarnak a magyarok.

A listán olyan nevek szerepeltek, mint például Nagy Ervin, Fördős Zé, Szabó Győző, Dombi, Lengyel Tamás, Csórics Balázs, Ember Márk vagy éppen Pribelszki Norbi.

A nézők pedig lelkesen kattintgattak, osztogattak, hogy az ő kedvencük nyerhessen.


Sőt, maguk a jelöltek is elhivatottan kampányoltak, Ember Márk például jószívűen mindenkire kattintott:

„Követtem a százalékok alakulását, és azt gondoltam, hogy az a legsportszerűbb, ha mindig úgy nézem meg a százalékot, hogy mindig másra szavazok. Tehát szerintem én végig mentem mindenkin.” – mesélte.


De Dombi, Csórics Balázs és a többiek is lelkesen buzdították a követőiket, hogy szavazzanak.

A legnagyobb fordulatot mégis az jelentette, amikor Sebestyén Balázsék – akiről tegnap kiderült, hogy kórházba került – is kampányolni kezdtek Dombi mellett. Persze, megvan ennek a humorfaktora, de Dombi így is örömmel fogadta az első helyezettnek járó oklevelet. Hozzátennénk, fölényes győzelmet aratott.

A humorista annyira örült a megtisztelő címnek, hogy még egy videóban is megemlékezett róla, amiben megköszönte a rajongóinak a rengeteg szavazatot:

Kíváncsi vagy, kik végeztek még dobogós helyen? Akkor nézd meg itt a Story Extra riportját!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#story extra#szavazás#legszexibb férfi#dombi#pribelszki norbert#ember márk#csórics balázs

Címlapról ajánljuk