Műsorújság
RTL Most

Sebestyén Balázs a kórházból üzent a rajongóinak!

A Fal műsorvezetője az egyik pillanatban még nevetgélt a gyermekeivel, a másik pillanatban már a műtőasztalon feküdt...

Sebestyén Balázs a közösségi oldalán jelentette be, hogy túl van egy komoly műtéten, kivették a begyulladt vakbelét. A műsorvezetőt hétfő reggel a rádiós kollégái hívták fel telefonon, kiderült, a kétgyermekes apuka még péntek esete lett rosszul a kocsijában. Mivel szombat reggelre sem lett jobban, kórházba ment, ahol egy gyorsvizsgálat kimutatta, hogy a vakbelével van gond. Még aznap este meg is műtötték Balázst, aki már gyógyulófélben van. Az orvos szerint tragédia is történhetet volna, ha a férfi nem veszi komolyan a fájdalmakat, mondhatni 24 órája lett volna hátra.

Balázs szerencsére valóban jobban van, és üzent is a rajongóinak:

„Nézzétek, milyen szép kompressziós harisnyám van..😂😂🙈🙈Nincs annál szebb, mikor még délelőtt otthon játszol a gyerekeiddel, este pedig azonnal műteni kell, egy begyulladt vakbél miatt!😷😔Úgyhogy kórházban..😔Eljátszottam párszor a gondolattal, hogyha Fucsó játszik Rogerrel, milyen jó lenne ágyból nézni! 😂😂Van egy kínai mondás mi szerint: ”ne kérd, mert megkapod” Vigyázzatok, mit kívántok Magatoknak..😂😂Kedden már szerintem találkozunk adásban!! (Ne cseszegessetek a helyesírással, mondom, kórházban vagyok!!😊)”

 


Innen üzenjük Balázsnak, hogy minél előbb gyógyuljon meg!

Emlékeztek még arra, hogy milyen döbbenetes fordulattal zárult A Fal második része? Éld át újra az izgalmakatm és kattints a videóra!

Legnézettebb videók