Celebklub

Mi Solti Ádám szíve csücske?

rtl.hurtl.hu

2018. január 22. 12:54

A Les Misérables - A nyomorultak musical kerek századik előadását ünnepelte! A Barátok közt színésze is játszik a darabban, ráadásul egykori X-Faktor versenyzők is feltűnnek a színpadon. 

Ováció és vastaps volt a jutalma a színészeknek az irodalom egyik legnagyszerűbb musicaljének századik előadásán. A közönség reakciója alapján egyértelmű a siker, hiszen ebben a darabban minden benne van, ami kell. Lenyűgöző látvány, csodásan megkomponált zene, szerelem, halál, forradalom és túláradó érzelmek várják a lelkes nézőket!

Solti Ádám Mariust alakítja. Ádám tömören, mégis teli szívből válaszolt a Story Extrának:

„Abszolút a szívem csücske. Úgy szoktam fogalmazni, hogy egy fa tetején is el tudnánk játszani, annyit próbáltuk.”
 

 

A post shared by Solti Ádám (@soltiadam) on

De a színház igazgatója, Szirtes Tamás is hasonlóképpen vélekedik a darabról:

„Ez talán a világ musicalirodalmának egyik legcsodálatosabb műve. A zenéje egészen megrendítő, a történet egy igazán örök története az emberiségnek. A figurái és a karakterei rendkívül érdekesek és vonzóak.”
 

Sőt, a Barátok közt színésze mellett az X-Faktor egykori verenyzője, Borbély Ricsi is látható a darabban, de a 2014-es nyertes, Tóth Andi is megcsodálható Eponine szerepében.

 

Eponine on the stage ☝🏽 #again 👯‍♀️

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on

Gratulálunk az előadáshoz, és ne feledjétek, ma este 19.50-kor folytatódik a Barátok közt, és vele együtt Ádám története is! Addig is lessetek be a századik előadásba:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#színház#előadás#musical#nyomorultak#madách színház#solti ádám#Barátok közt#tóth andi#borbély ricsi#X-Faktor

Címlapról ajánljuk