Celebklub

Tóth Andival kiderítettük, milyenek lesznek az idei trendek!

rtl.hurtl.hu

2018. január 9. 10:15

Mit szabad és mit nem? Mi maradhat, és mit kell elfelejtenünk? Holdampf Linda és Tóth Andi trendfelderítésre indultak, de megnéztük azt is, vajon a social média sztárok, mire teszik le a voksukat, ha a divatról beszélünk.

Annyi mindennel találhatjuk szembe magunkat a boltok polcain, sőt az interneten is, hogy a legtöbbször csak fogjuk a fejünket: akkor most melyik lenne a jó döntés? Nehéz megtalálni a választ, főleg, ha akkor, ha szeretnénk a legfrissebb trendeket is követni. Most viszont kaptunk pár elengedhetetlen tanácsot Holdampf Lindától:

„Rengeteg szín is megjelenik, tehát a szürke, fekete vonalból teljesen kitörhetünk.”
 

 

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on


Linda szerint ez az év végre a színekről szól majd, persze, azoknak sem kell megijednie, akik a visszafogottabb összeállításokat kedvelik, hiszen egy-egy apró, színes kiegészítővel is tökéletesen feldobhatjuk a szettünket.

A sztárok is erre esküsznek, azonban esetükben sokkal extrémebb kiegészítőkről beszélhetünk, mint mondjuk egy hétköznapi viselet esetén.

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Sőt, ha valaki kombinálni szeretné a különböző stílusokat, az is nyerő lesz 2018-ban. Így tett Tóth Andi is (aki nemrég új klippel tette boldoggá a rajongóit), aki egy laza hoodie-val vette fel a szexi combcsizmáját.

„Bátor vagyok viszonylag az öltözékekben!” – mondta Andi.


Amikkel szintén nem tudunk mellé nyúlni, az lehet akár egy magasított derekú nadrág, amivel bárkinek póklábai lehetnek, vagy egy visszafogott, Audrey Hepburnt időző ékszer, sőt az edzőcipő-elegáns ruha kombó is ott lesz a bevált outfitek között.

Kíváncsiak vagytok, milyen összeállításokat válogatott még össze Linda Tóth Andinak? Nézd meg itt:

Ha a divattrendekről beszélünk, nem mehetünk el a social média sztárjai mellett sem, hiszen ezek a posztok átjárják a mindennapjainkat, és mindenhol találkozunk velük. De mennyire higgyünk ezeknek a bejegyzéseknek?

Csodás ruhák és meg szebb beállítások… sajnos ez a rengeteg inger nemcsak ötletekkel szolgálnak, de egy-egy túlzásba eső influencer akár rossz érzésekkel is eltöltheti a követőit.

Kíváncsiak vagytok, hogyan posztol Kiss Ramóna vagy éppen Takács Nóra? Nézzétek meg a Reggeli beszélgetését:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#tóth andi#holdampf linda#trend#trendek#divat#öltözködés#social média#lékai-kiss ramóna#takács nóra#Reggeli#story extra

Címlapról ajánljuk