Celebklub

Éld át te is Fördős Zé ázsiai gasztrotúráját!

rtl.hurtl.hu

2018. január 4. 11:40

A Konyhafőnök zsűritagja meg sem állt Bangkokig, ahol hihetetlen kulináris kalandokba keveredett, és mindezt élőben közvetítette.

A gasztroblogger az ünnepek előtt még javában Patagóniában nézett szembe a magánnyal, hogy egy kicsit kikapcsolhasson, meditálhasson. Természetesen nem az elvonulás volt a legfőbb célja, hanem inkább a kaland, de így összekötötte a kellemeset a hasznossal.


„Na szevasztok, előkerültem!! Az elmúlt öt napban egy újabb 80 km-es túrát gyalogoltam le Patagóniában. BRU-TÁ-LIS a hely, volt 3 napom, amikor nem találkoztam egy emberrel sem! Huhh azért jó visszaérni a civilizációba, hiányoztatok!” – írta az oldalán.


Most viszont már Thaiföld fővárosában van, és onnan köszöntötte boldogan közösségi oldalának követőit, akik egy varázslatos gasztrotúrán vehettek részt, ugyanis Zé épp ebédidőben érkezett egy különleges piacra, ahol csak ételeket készítenek és árulnak. A Street Kitchen műsorvezetője részletesen bemutatta a bangkoki leveseket, a különböző izgalmas fogásokat, sőt még olyan finomsággal is találkozott, amiről még ő maga sem tudta, hogy pontosan mi az.

Ha te is körbenéznél az egzotikus piacon, nézd meg Zé videóját!

Zé egyébként még mielőtt elhagyta volna hazánkat, a Story Extrának mesélt arról egy kicsit, hogyan készült fel a híres dél-amerikai útjára.

#Celebklub#ázsia#gasztrotúra#gasztroblogger#piac#fördős zé#konyhafőnök#Street Kitchen#főzőműsor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk