Celebklub

A Barátok közt színészei nagyon fontos dologra hívják fel a figyelmünket!

rtl.hurtl.hu

2017. december 11. 10:16

A sorozat szereplői a hétvégén ünnepi mézeskalácssütésen vettek részt, hogy a rászoruló gyermekeknek szebbé tegyék az idei karácsonyt.

Rászoruló gyermeknek szervezett élménydélutánt a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet. Kézműves foglalkozással, közös mézeskalácssütéssel és díszítéssel, valamint korcsolyázással vártak több nehéz sorsú gyermeket Budapesten, a Bazilikánál lévő karácsonyi vásárban a segélyszervezet Adománypontján.

Az élménynap programjában Józan Laci, Nagy Alexa és Mérai Katalin is részt vett, hogy minél szebbé varázsolják a gyermekek délutánját, és hogy ők is segítsenek a rászoruló gyerekeknek.

Katalin is megosztott egy nagyon megható képet, melyen jól látszik, hogy a programban Szabados Ági és Wolf Kati is rész vettek.

Ha te is szeretnél segíteni a rászoruló gyermeknek, akkor hívd a 1353-as telefonszámot, és 250 forinttal hozzá tudsz járulni az ő karácsonyukhoz.

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#önkénteskedés#jótékonykodás#rászoruló gyerekek#programok#magyar ökumenikus segélyszervezet#józan lászló#mérai katalin#nagy alexandra#Barátok közt#sorozat

Címlapról ajánljuk