Celebklub

Demi Lovato: „mindenhol kokainoztam”

rtl.hurtl.hu

2017. október 20. 17:04

Az énekesnő döbbenetes vallomást tett.

A napokban jelent meg Demi Lovato dokumentumfilmje, mely a Simple Complicated címet kapta. A nem mindennapi alkotásban az énekesnő feltárja élete legmegrázóbb történéseit, és segít abban, hogy a nézők megértsék a miérteket. Így megtudhatjuk, hogy rendkívül fiatalon jött számára a hírnév, ami persze rengeteg munkával is járt. A fellépések, a forgatások, a turnék, szépen lassan felemésztették a fiatal lány egészségét, és pszichéjét. A mentális betegség tüneteit Demi pedig droggal és alkohollal akarat orvosolni.

 

#SimplyComplicated

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Az ifjú tehetség az önsanyargatás minden lehetséges módszerét kipróbálta akkor: bulímiával küzdött, sebeket ejtett magán, és volt, hogy öngyilkossági gondolatati is voltak.

Aztán az egyik pillanatban egyértelművé vált, hogy komolyabb a baj, mint az bárki is hinné. Egy alkalommal Lovato nekitámadt saját személyi asszisztensének, ököllel többször arcon ütötte.

 

✌🏼 days until #TellMeYouLoveMe! #DaddyIssues #Lonely 👀

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

A filmből az is kiderül, hogy Demi jó pár évig kokainozott, és ha tehette, akkor mindenhol: a repülőn, a mosdóban, az autóban, bárhol. Az énekesnő azt is elmesélte, hogy a rengeteg szorongás, félelem és saját maga iránt érzett gyűlölet, már az általános iskolában elkezdődött. A történet itt még nem áll meg, ugyanis Demi édesanyja, és testvérei is megszólalnak a filmben.

Tudtátok Lovatoról, hogy imád bokszolni, és ennek a sportnak köszönheti kedvesét, illetve azt is, hogy egyszer kiállt Sylvester Stallona ellen.

forrás/képek: Instagram
#Celebklub#énekesnő#Karrier#életút#dokumentumfilm#tragédia#drog#demi lovato#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk