Celebklub

Milyen egy romantikus vacsora? - A Konyhafőnök sztárjai elárulták!

rtl.hurtl.hu

2017. október 18. 14:33

Gyertyafényes vacsora? Mindenmentes édességek? Egy ínycsiklandozó steak vagy egy egyszerű csirkepaprikás? Így néznek ki a romantikus vacsorák a versenyzők szemével!

A hírességek már két versenynapon is túl vannak! A borjúmirigy és a halibut küzdelmei után az ábrándok földjére kalandoztak a versenyzők.

Lakatos Márk pajkosan vélekedett a kérdésről, és már-már spirituális mélységekbe ereszkedett:

Női fronton viszont érzelmesebb vizekre eveztünk. Valkó Eszter imád finomakat enni, férjét pedig kenyérre lehet kenni, ha vacsorával várja őt haza. A műsorvezető állítása szerint Petit egy paprikás csirkével is boldoggá lehet tenni, s bár többször is megígérte, hogy megfőzi Eszternek a titkos receptjét, erre sajnos még nem kerül sor.

Vágó Piros tutira egy laktóz- és gluténmentes desszertet készítene párjának, Dobó Ági pedig két gyerkőc mellett is kerít időt arra, hogy kiruccanjon párjával egy-egy romantikus vacsorára. A szépségkirálynő elárulta: egy „jó steak” teljesen leveszi a lábáról.

Ami pedig Olivért illeti,  az Éjjel nappal Budapest sztárja imádja a gyertyafényes vacsorákat, és neki a zene is fontos tényező. Néhanapján pedig úgy felbosszantja szerelme főzés közben, hogy inkább kiküldi őt a konyhából, és ő maga veszi kezébe a gyeplőt. Nem is véletlen hát, hogy ő is megméretteti magát a versenyben!

Ne feledjétek: ma este 18:55-kor folytatódik a Konyhafőnök VIP!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#konyhafonokvip#dobó ági#vágó piros#valkó eszter#lakatos márk#nébald olivér#romantika#vacsora#szerelem

Címlapról ajánljuk