Celebklub

Földes Eszter: ˝Sajnos szereposztó dívány létezik˝

rtl.hurtl.hu

2017. október 17. 14:54

A Válótársak színésznője közösségi oldalán mesélt szörnyű tapasztalatairól.

Gyűlnek a felhők Hollywood egén, ugyanis az elmúlt évek egyik legnagyobb botránya zajlik éppen a filmek városában. Harvey Weinstei, az egyik legnagyobb hollywoodi stúdió alapítóját több ismert színésznő vádolta meg azzal, hogy szexuálisan zaklatta őket. Egyre több híresség száll szembe a férfival, és rengeteg mocskos dolog látott napvilágot a napokban.

Úgy tűnik, naivság lett volna azt gondolni, hogy hazánkban ilyen nem fordulhat elő, ugyanis Harvey botrányos ügyén felháborodva, Sárosdi Lilla férje is kifakadt saját közösségi oldalán. Kiderült, hogy a gyönyörű színésznőt 20 évvel ezelőtt hasonló atrocitás érte, mint az amerikai kolléganőit. Az ügyhöz Földes Eszter is hozzászólt, és őszintén elmesélte saját tapasztalatait.

„Sajnos szereposztó dívàny létezik! Számos más jellegű, nem ennyire durva, de ugyanúgy szexista, hímsoviniszta megaláztatásban volt részem. Szerencsére mindig keményen kiálltam magamért, és nem ezáltal kerültem előrébb. Sőt! Számos hátrányom és konfliktusom forrása ez a fajta leuraló magatartàs pozicionált férfiak részéről.”


A Válótársak színésznője a Reggeli vendége volt, ahol többek között arról mesélt, miért tartja fontosnak, hogy a szegénység elleni küzdelemben részt vegyen.

 

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#botrány#szexuális zaklatás#színésznők#szörnyűség#földes eszter#Válótársak#Reggeli#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk