Celebklub

˝Nyugodtan halok meg˝ - Nézd vissza a Keresem a családom! megható történetei!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 23. 13:00

A híres doku-reality hamarosan új évaddal jelentkezik, de addig is nézd vissza azokat a videókat, melyeket nem tudod könnyek nélkül végignézni!

Emlékeztek még a 105 éves Erzsi nénire, akinek életében már csak egy nagy vágya volt, hogy unokáját, Varallyay Lajost még egyszer láthassa és átölelhesse? Erzsi néninek végül teljesült az álma, amit először el sem akart hinni.

Rafael Editet elhagyta az édesanyja, mikor még kisgyerek volt. A fiatal lány élete szerencsésen alakult, és New Yorkban kötött ki. Edit amióta az eszét tudta, azóta szerette volna megismerni édesanyját, és a kérdéseire válaszokat kapni. A nagy találkozáskor anya és lánya szavak nélkül ölelték egymást.

A sorozat második évadában megismerhettük Barbara történetét, aki nagyon nehéz sorsból tört ki. Egy vágya volt, megismerni öccsét, akit látatlanban is nagyon szeretett. Csodálatos találkozás volt az övéké.

A Keresem a családom! történetei egytől egyig beleégtek a szívükbe. A jó hírünk az, hogy már biztosan folytatódik a sokak által kedvelt doku-reality. Mi már alig várjuk a folytatást! És ti?

#Celebklub#RTL Klub#rtl#élet#család#történetek#könnyek#megható#boldogság#lilu#keresem a családom!

Címlapról ajánljuk