KERESÉS search-close

Éveket töltöttek egymás közelében úgy, hogy nem tudták: ők édestestvérek

szerző:
2016.11.24. 12:05

A második évad második adásában Barbara történetét ismerhették meg. A kedves, érzelmes lány, immár anyuka intézetben is sok időt töltött, és nevelő szülőknél is volt. Azt azonban mindig is tudta, ki az anyukája, miért nem tudta őt felnevelni, hogyan került a nagymamától intézetbe és hogy mi a helyzet az öccsével.

Éveket töltöttek egymás közelében úgy, hogy nem tudták: ők édestestvérek

Mármint az egyikkel. Ugyanis a másikat örökbe fogadták, és csak az eredeti nevét és születési dátumát tudta. Ezekkel az információkkal kezdtünk el kutatni egy Zoltán nevű fiatal srác után, akit végül Budapesten találtunk meg.

Számunkra is megrázó volt, azzal kellett szembesülni, hogy Zoltán ugyan tudta, hogy örökbe fogadták, de arról sejtelme sem volt, hogy van testvére is! Amikor aztán találkoztak, olyan természetességgel ölelték egymást és olyan szeretettel, ahogy csak testvérek képesek.

 

 

A csodás perceket azonban döbbent és zavart nevetés váltotta fel, amikor kiderült: Zoltán alig fél órányi autóútra nőtt fel Barbaráéktól, sőt évekig egy iskolába jártak! Nap mint nap elmentek egymás mellett, kerülgették egymást a folyosókon és az ünnepségeken úgy, hogy fogalmuk sem volt arról, hogy ők édestestvérek.

A két testvér megismerkedése után Zoltán találkozott az öccsével is, akire hasonlít is. Arra viszont még mindig nem készült fel, hogy az édesanyjával találkozzon. A három testvér azóta is beszél egymással, igaz, az együtt töltött gyerekkort, a bújócskákat, a testvéri csínyeket, a közös élményeket és ünnepeket senki nem pótolhatja nekik. Ez egy kicsit meg is nehezíti azt, hogy igazán közel kerüljenek egymáshoz, de mi szorítunk nekik, hogy végül kialakuljon egy szilárd kapcsolat, amiben mindig egymás támaszai tudnak lenni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való