Celebklub

Szuperszexi lesz az őszi sminktrend!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 20. 13:59

Főleg, ha azt kedvenc hírességeink prezentálják! Összegyűjtöttük a legvagányabb sminkeket őszre, melyből nyugodtan lehet ötletet is meríteni.

Kovács Dóri – A klasszikus füstös
Egy biztos, az egyik legkedveltebb szemfestési technika, a füstös szem soha nem megy ki a divatból. Ráadásul elkészítése sem bonyolult. Csupán három hasonló árnyalat kell hozzá. A legvilágosabbal kezdjük, melyet a szemöldökünk vonaláig felvihetünk, majd jön a középszínű, melyet a szemhéjra kell tenni, végül a legsötétebb, melyel a szemgödröt árnyékoljuk. Az ilyen típusú sminkhez leginkább egy halványabb árnyalatú rúzs javasolt.

 


YOULI - Nude 
Idén is töretlen ennek a típusnak a sikere, ráadásul ez a fajta sminktechnika sem igényel különösebb szakértelmet. De itt a jelszó a visszafogottság. Egy halvány szemhéjpúder, egy kis szempillaspirál, szájfény és már indulhatunk is!

 


Nyári Dia – Az őszi arany
Az őszi árnyalatok fontos része az arany. Ezt a típust úgy tudod erőteljesebbé tenni, ha egy kis bronzzal vagy barnás árnyalatokkal árnyékolod, mellé pedig jöhetnek a melegebb színű, akár sötétebb rúzsok. Egy biztos, egy aranyló tekintettel, bárkit levehetsz a lábáról!
 

 

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on


Debreczeni Zita – A bevállalós
Idén egy alapelv is borul a sminktrendeken belül, eddig ugyanis az volt a megszokott, hogy a hangsúlyt csak egy bizonyos dologra – vagyis a szemre, vagy a szájra – helyezzük. Na, most a harsányabb sminkek kedvelői örülhetnek, idén ugyanis minden megengedett!

 


Zita egyébként majd kicsattan a boldogságtól. Gál Petrának a Portréban mesélt titkos esküvőjének részleteiről és az életének nehezebb korszakairól is.

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Instagram, Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#horányi juli#nyári dia#debreczeni zita#kovács dóri#smink#trend#divat#make-up

Címlapról ajánljuk