KERESÉS search-close

Portré

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Portré"

Sárközi Gyula: Zenésznek szánták, sikeres táncos lett belőle

Prímás nagyszülei azt szerették volna, hogy ő is játsszon hangszeren, de Sárközi Gyula olyan pörgős kisgyerek volt, hogy zongoratanára azt tanácsolta, vigyék inkább táncolni. Több mint 100 gyerek közül választottak ki, amikor az akkori Állami Balett Intézetbe felvételizett. Ma már a szakmában tisztelet övezi, tánciskolájában pedig a legprofesszionálisabb módszerek szerint oktatnak.

A magyar Billy Elliot, Sárközi Gyula a Portréban

A VIII. kerületi cigány családból származó táncos, koreográfus, az ország első musical iskoláját alapította és vezeti immár tizennyolc éve. Azt mondja, két dolognak köszönheti, hogy az lett, aki lett: a táncnak és a származásának.

Út a szegénynegyedből az Állami Balett Intézetbe

Sárközi Gyulát annak idején több, mint 100 gyerek közül választottak ki, amikor az akkori Állami Balett Intézetbe felvételizett. Nélküle a méltán híres Madách Tánciskola sem létezne. Édesanyja és édesapja mindenben támogatták őt, így sikerült kitörnie a VIII. kerületi szegénynegyedből.

Portré - Fekete Ernő (2019-04-07)


szerző:
2019.04.07. 23:50
Az Alvilág maffiafőnöke a vasárnapi Portréban!

Fekete Ernő fantasztikusan hiteles alakítása az Alvilág c. filmsorozatban mindenképp előidézi azt a jelenséget, hogy a busszal közlekedő színészre, más szemmel nézzenek az emberek. Ernő eddig ugyanis csak „jófiús” karaktereket játszott, azt is leginkább színházban. Ezért is gondolja azt, hogy a színház az ő otthona, csak mostanában jóleső kirándulásokat tesz a film világában is. Ebben a szakmában nem lehet hátradőlni, de van egy biztos középpont, amiben most ő maga is lubickol, hiszen ereje teljében érzi magát, mint színész.

Portré - Bagdi Bella (2019-03-31)


szerző:
2019.03.31. 23:55

Mi lehet a boldogság kulcsa?


szerző:
2019.03.29. 13:55
Mi lehet a boldogság kulcsa?

Bagdi Bella eszközt szeretne adni mindannyiunk kezébe ahhoz, hogy be tudjuk járni az életünk boldogság útvonalát. Célja, hogy a gyerekek már egészen kis korukban megértsék, mindenkiben vannak értékek, és mindenkitől egy kicsit jobb lesz a világ.

Portré - Apró Anna (2019-03-24)


szerző:
2019.03.24. 23:55
A legangyalibb cápa járt Barabás Évinél

Megdöntjük az előítéleteket a vasárnapi Portréban, Apró Anna társaságában. Anna valóban sugárzóan szép, fiatal, csinos, és mindemellett nagyon okos is. Barabás Évi úgy is konferálta fel, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Pedig nagyon is igaz, és a Cápák között komoly és kemény üzletasszonyból néha, még a cserfes kislány is előbújt a beszélgetés alatt. Anna sikeres karrierjét tragikus történet árnyékolta be, hiszen édesapja halála miatt, az ő üzletét vette át, alig 22 évesen. Miért döntöttek így?

Dr. Páldy Anna, egy hétköznapi hős, akinek a munkája a szenvedélye

Hétköznapi hősöket kerestünk, és találtunk is, többek között Dr. Páldy Anna személyében, aki a Nemzeti Népegészségügyi Központ igazgatóhelyettese. A kutatóorvos szerint komolyan kell venni a klímaváltozás fontosságát, akár egyénileg, de társadalmi szinten is. Számtalan jó tanáccsal, ötlettel lát el bennünket, abban is a segítségünkre van, hogy, hogyan kerüljük el a trópusi szúnyogok elszaporodását.

Az RTL kiemelkedő sorozatainak az egyik alkotója a vasárnapi Portréban

Az Alvilág, A Tanár, a Válótársak, az RTL legizgalmasabb sorozatainak kiemelkedő alkotója, Köbli Norbert a vasárnapi Portréban. A forgatókönyvíró olyan filmeket tudhat maga mögött, mint az Örök Tél, Félvilág, A berni követ, A vizsga, csak, hogy a legismertebbeket említsük. Most az Apró mesék c. mozifilm sikeréért izgulhatunk, Norbert legújabb alkotásáért.

Portré - Kabir Bedi (2019-03-03)


szerző:
2019.03.04. 00:10
Sandokan, a szívek Maláj tigrise, vasárnap a Portréban

Sandokan szerepe teljesen megváltoztatta az életét, Európában nagy karriert futott be, de megnyíltak a kapuk Hollywoodban is. A Maláj tigris, azaz Kabir Bedi Budapesten volt, ahol kolléganőnk, Temesvári Csilla beszélgetett vele.

Szappanos Kata, és aki mögötte van: Horváth Sisa Anna!

Barabás Évi az Oltári csajok és a Drága örökösök színésznőjét kérdezte családról és karrierről - IS!

A Drága örökösök Szappanos Katája a Portréban!

Ifjú doktornő, akit mindenki kedvel Ökörapátiban vagy számító, ármánykodó testvér? Melyik karakterét kedvelték jobban? Horváth Sisa Anna meglepő választ ad Barabás Évinek a vasárnapi Portréban. Mintahogyan meglepő a válasz arra vonatkozóan is, hogy miért lett Horvát Annából, Horváth Sisa Anna.

Balogh Levente, az ásványvízkirály a vasárnapi Portréban!

A vasárnapi Portré vendége Balogh Levente lesz, akinek neve már összeforrt a Szentkirályi Ásványvízzel. A beszélgetésben nemcsak kulisszatitkokat tudhatunk meg az RTL-re érkező Cápák Között című üzleti show-ról, hanem szó lesz még családról, tanyáról, nyereggyűjteményről, küzdősportról, és egy Dacia-ról is, mely kétséges volt, hogy valaha megérkezik – e Athénba. A teljes adást ITT nézheted vissza!

Sajtófotó kiállítás egy zseniális szakember fényképezőgépén keresztül

Válogatott kosárlabdázó is volt, végül fotós lett. A karrierje már itthon is felfelé ívelt, ő mégis maga mögött hagyta az országot és kalandvágyból elindult a feleségével, hogy fotós szemmel térképezze fel a nagyvilágot. Szlukovényi Tamás így lett többek között a Reuters világhírügynökség fotóigazgatója. Most a 37. sajtófotó kiállítás miatt érkezett haza, hiszen a zsűri elnökeként nagy szerepe van abban, hogy mely fotókban gyönyörködhetünk majd az áprilisi kiállításon.

Ullmann Mónika: „Ha bemegyek egy kórházba, a nővérkék összeszaladnak, hogy szerezzek nekik munkát”

Az ország szeme láttára vált gyerekszínészből népszerű színművésszé, aki mind a színházban, mind a Drága örökösökben felejthetetlen alakításokat nyújt!

Ullmann Mónika az ország szeme láttára vált gyerekszínészből népszerű színművésszé

Gyermekszereplőként kezdte, most pedig sikeres színésznő. Szakmailag felnőtt a vidéki színházakban, s most már független társulatok tagjaként megtalálta, amit keresett. De arról is mesél, hogy a zebrán miért csak a fehér sávra lép, és, hogy a lépcsőfokokat miért számolja…

A jazz szabadsága felszabadította Harcsa Veronikát

A jazz szabadsága felszabadította Veronikát, aki gyermekként rettegett a közönségtől, és lámpaláza is volt. Későn született, de nagyon várt kislány volt, akinek meg kellett küzdenie a ki nem mondott megfelelési kényszerrel, az elvárásokkal, és ez mégis ösztönzőleg hatott rá. Harcsa Veronika a Portréban édesapja elveszítéséről is mesél, a gyász feldolgozásáról, arról, hogyan lehet a zenében megélni az örömöt, bánatot, mennyi féle utat járhatunk be. A teljes adást ITT nézheted vissza!

Szappanos Tibi, és aki mögötte van: Lengyel Ferenc!

Mit kezdene egy hatalmas örökséggel, ha az ölébe hullana? Barabás Évi vendége Lengyel Ferenc volt!

Kimozdítottuk a faluból Ökörapáti egyik legdrágább örökösét!

A taxist megformáló Lengyel Ferenc mesél a Portréban a Drága örökösök kulisszatitkairól, álmairól, terveiről, fájdalmairól.

Portré 2019-01-13


szerző:
2019.01.14. 01:00
Azt meséld el Pista helyett, azt meséld el Pali!

Kezei között felnőtté vált a színháza. Az Örkény István színház alapító igazgatója, Mácsai Pál összefonódott Örkény nevével. Habár ő azt mondja, inkább egy klassz, és érett írónak a farvizén utazik, idestova 20 éve. Tehetséges színész, igazgató, rendező, akinek inkább firkaéletműve van, mint képzőművészeti életműve, még akkor is, ha vitathatatlan, hogy festő édesapjától örökölte tehetségét. Az első színházi élménye a János Vitéz volt, ma is látja a kedvenc részletet a szemei előtt, mégsem ezért szeretett volna színész lenni. Erre az útra is Örkény vezette, diákként az egyperces novellák meghatározták a jövőjét.

Mácsai - kezei között vált felnőtté színháza

Az Örkény István Színház alapító igazgatója, Mácsai Pál most létrehozta az Örkény-köz műhelyt. A Kossuth-díjas Mácsai Pál Örkény szellemiségéről, firkaéletművéről, útravalóról, bővebben mesél vasárnap a Portréban!

Érzelmi hullámvasút Röhrig Gézával

Egy ember több élettel, aki Magyarországon és Amerikában is otthon érzi magát.  Röhrig Géza szabadságvágya egész életét végig kíséri. Költőként pedig mindezt, a verseihez is jó érzékkel használja. Nemrég megjelent verseskötetével pedig az utcán is találkozhatunk. Az Angyalvakond ugyanis hajléktalan történeteket mutat be, nemcsak hajléktalanoknak.

Börtönorvos, infektológus, pszichológus - Szlávik János a Portréban

Dr. Szlávik János, infektológus 31 éve dolgozik trópusi fertőzéses és AIDS osztályon, de a világ bármely részén, akár a legveszélyesebb területeken is gyógyítja az embereket. Szlávik doktor börtönorvosként is funkcionál, és egy kicsit pszichológus is. Tabutémát feszegetünk a vasárnapi Portréban, hiszen a kezdetekben nemcsak az emberek, hanem az orvosok is nagyon féltek az AIDS-től, ma pedig hiába a legkorszerűbb felszerelések és gyógyszerek, a társadalom számára továbbra is félelmetes és misztikus betegségről van szó.

Vasárnap levetkőztetjük a Rossz versek főszereplőjét!

Persze „csak” lelkileg, de addig is itt egy kis ízelítő!

Reisz Gábor filmrendező és Barabás Évi filmélménye a vasárnapi Portréban!

Reisz Gábor a torinói fesztiválról, a Rossz versek c. filmjének díjesőjével tért vissza. A vasárnapi Portréban tehát Reisz Gábor, aki visszakérte verseit egy lánytól, aki kikészült, ha szülei lehalkítva nézték a filmjét, és még gyermekkori énjeivel is összeölelkezik.

Portré 2018-12-02


szerző:
2018.12.03. 00:15
Szikora Robi, aki nem fél szembe menni mindennel

Kisfiúként sok mindent kipróbált, sportolt, zenélt, s bár a családban mindenki mást akart, a Beatles feltette az i-re a pontot. Onnantól csak a zenének élt, és autodidakta módon tanult meg hangszereken játszani. A Hungária volt a csúcs, de a nézeteik nem egyeztek. A Hungária után mégsem volt megállás, bár az egyetlen lemezkiadó meg is fenyegette, hogy ha elhagyja az együttest, soha többé nem lesz nagylemeze. Ő azonban hátat fordított az exkluzív szerződésének, felesége pedig mindenben támogatója volt.

 

Teca, és aki mögötte van: Portré Bata Éváról!

16 évesen eldöntötte, hogy színész akar lenni, 30 évesen pedig nem akármilyen lépésre szánta el magát!

Bata Éva szabadúszóként élvezi munkája minden percét

Bata Éva 16 éves korában döntötte el egy fürdőkádban, hogy színész lesz, és nem is akárki rendezésére vágyott, Alföldi Róbert volt a kedvence. Azt, hogy ma már együtt dolgoznak, elképesztő sikerként éli meg. Bár Éva azt mondja, szereti A Mi kis falunk című filmbéli karakterét, mégis bántja az önérzetét, ha civilben is Tecának szólítják. Egy ismerős, jellegzetes, füstös hang várja Önöket a vasárnapi Portréban. Tartsanak velünk!

Portré a legértékesebb magyar labdarúgóval

Süle László kollégánk, a szászországi Lipcsében látogatta meg az egyik legjobb magyar labdarúgót, Gulácsi Pétert, akinek a focicsapata a Bundesliga tagja. Gulácsi értéke a Transfermarkt szerint 8 millió euro, azaz 2.5 milliárd forint, ezzel toronymagasan ő a legértékesebb magyar labdarúgó.

Rakonczay Gábor és extrém kalandjai a Portréban!

Rakonczay Gábor  a Fókusz stábjával vág neki a Déli-sarknak. A Portréból kiderül, hogy milyen veszélyeknek teszi ki magát a kalandor az expedíció során és az is, hogy miért nem vihetnek magukkal kutyákat a Déli-sarkra. 

Rakonczay Gábor: az extrém sportoló belső utazásai

Rakonczay Gábor már átevezte az óceánt, néhány éve ultrafutóként gyűjti a kilométereket, Grönland pedig egy főpróba volt számára. Most a Fókusz stábjával vág majd neki a Déli-sarknak. A Portréból kiderül majd az is, hogy milyen veszélyeknek teszi ki magát a kalandor az expedíció során és, hogy miért nem vághatnak neki kutyákkal a Déli-sarknak. Vasárnap is Portré Barabás Évivel!

Kárpátiék lánya a vasárnapi Portréban

Koncz Zsuzsa életrajzi könyvéből kiragadott Portréból politikai áthallással nem csak a múltat idézzük meg, hogy bizony még neki is volt betiltott dala és, hogy Bródyt majdnem 4 év börtönre ítélték, de a halottak napjáról is megemlékezünk, elérzékenyülve mondja el, neki mi a gyógyír. Zsuzsa semmit sem bánt meg, pedig tudjuk, hogy az élet nem lányregény, kivéve talán azt a német dalt.

Portré 2018-10-28


szerző:
2018.10.29. 01:40
Ganxsta Zolee: az egyetlen szakállas Winnetou a Portréban

Ganxsta Zolee most a Szenzációs Négyes című szórakoztató műsor zsűritagjaként szórakozik nagyon jól, önkritikával tekint magára. Kulisszatitkok a műsorról, a zenekarról, nevelési elvekről, futballról, tetoválásokról, és a hídról, az Unikum tér mellet, a vasárnapi Portréban. A napszemüveg mögött a sötét nagyúr, Darth Vader oldalán, Zana Zoltán.

Ganxsta Zolee: a zord külső érző lelket takar

Az egyetlen szakállas Winnetou a Portréban, aki híd a jó és a sötét oldal között. Bár Ganxsta Zolee sokáig úgy gondolta, nem szeretne gyermeket, a kislányát nyilvánvalóan mindennél jobban szereti. Azt, hogy jó lelkű nagyon sokszor bebizonyította már, nem véletlen kapott szerepet a színpadra állított Winnetouban. A szakálla és a haja olyan stílusjegyei, amelyektől még egy filmszerep kedvéért sem válik meg. Most a Szenzációs Négyes című szórakoztató műsor zsűritagjaként szórakozik nagyon jól, önkritikával tekint magára. Kulisszatitkok a műsorról, a zenekarról, nevelési elvekről, futballról, tetoválásokról, és a hídról, az Unikum tér mellet, a vasárnapi Portréban. A napszemüveg mögött a sötét nagyúr, Darth Veder oldalán, Zana Zoltán. Tartsanak velünk!

Dübörög a Rocksuli a Portréban is!

Borbély Ricsi musicalekben is megmutathatta tehetségét, az első komolyabb áttörést, mégis az X-Faktor hozta meg neki. Nagyon sokat tanult belőle, leginkább önmagáról, és mentora, Alföldi Róbert, a tehetségkutató után is egyengette az útját. Zenekara pedig a Richie and the Mops, egyre több fellépéssel büszkélkedhet. Ricsi még azt is elárulja a vasárnapi Portréban, hogy ki az a világlátott kiscsaj, aki Ricsi élete részévé vált, aki miatt még a bulikat is kihagyta, s aki nélkül aludni sem az igazi! Tartsanak velünk!

Vecsei H. Miklós a Portréban


szerző:
2018.09.30. 23:30
Vecsei H. Miklós a Portréban

Vecsei H. Miklós kíséretében a vasárnapi Portréban! Miklós játszik, ír, rendez, önálló estre készül, és egészen biztos, hogy a színház történelembe beírta a nevét a Pál utcai fiúk Nemecsek szerepével, csupa nagybetűvel!

Fiatal, jóképű és ő Nemecsek


szerző:
2018.09.28. 15:00
Fiatal, jóképű és ő Nemecsek

Grund élmény Vecsei H. Miklós kíséretében a vasárnapi Portréban! Miklós játszik, ír, rendez, önálló estre készül, és egészen biztos, hogy a színház történelembe beírta a nevét a Pál utcai fiúk Nemecsek szerepével, csupa nagybetűvel!

Zene, csend, vers és Presser Gábor

Presser Gábor élete legnagyobb szabású koncertjére készül. A Portréban kiderül, hogy miért nem mondja el a fellépő vendégek nevét, vagy, hogy mivel fog megcsúszni egészen biztosan a koncert szervezők előtt. Óriási intenzitással készülnek a dupla koncertre, de Presser azt mondja, 70 éves kor után elég nehéz az intenzív zongorázás. A vasárnapi Portréban: a zene, a csend, a vers, Presser Gábor, és Barabás Évi.

Napokig az utcán feküdt a hajléktalanokkal, majd színpadra vitte történetüket

Szalay Kriszta akár papnő is lehetne, szociálisan mindenesetre nagyon érzékeny, empátiája az egekben, és biztos abban, hogy dolga van az elesettekkel, szegényekkel, fogyatékkal élőkkel. Sokan a hajléktalan barátjáról írt rendezéséből, a Maradjunk annyiban c. darabból ismerték meg empatikus személyiségét. A hitelesség nagyon fontos számára, ezért is volt utcán napokig a hajléktalanokkal, mielőtt színpadra vitte a történetet. Barabás Évinek mesél még legújabb megvalósításra váró vágyáról is, vagy arról, hogy miért keresi a tettre kész nőket, és tényleg, miért ne maradjunk annyiban!

A vasárnapi Portréban a kutya legjobb barátja, Halász Árpád kutyakiképző

Világsztárokkal dolgozik együtt, emellett az ember legjobb barátja is a kollégája, Halász Árpád kutyakiképzőnek. Brad Pitt, Harrison Ford, és a magyar film krémje is kizárólag vele szeretnének dolgozni, hiszen nemcsak színvonalas profi munkát végez, hanem állatvédelméről is méltán ismert. Halász Árpád Barabás Évivel beszélget a vasárnapi Portréban.

Portré 2018-09-02


szerző:
2018.09.02. 23:15
Rendhagyó Portré: Varga Sarolta és Kulka János

Varga Sarolta klinikai logopédus pontosan tudja, hogyan segítsen azokon az embereken, akik nem tudják elmondani a gondolataikat. Nem véletlen rendhagyó a Portré vasárnapi adása. Sarolta ugyanis azt kérte, had legyen mellette Kulka János színművész is, legyen ez az ő missziójuk. A színész súlyos betegségből lábadozik, afáziával küzd, ezért döntöttek úgy közösen, hogy kiállnak a nyilvánosság elé, és Sarolta segítségével János megformált gondolatait megosztják a közönséggel erről a betegségről, a hétköznapokról, a nehézségekről. Tartsanak velünk a vasárnapi portréban, ahol immáron hagyománnyá válik egy-egy üzenet, így aztán Kulka János is üzent, Törőcsik Marinak!

Portré 2018-08-26


szerző:
2018.08.27. 00:30
A magyar színésznő, aki már Hollywood felé kacsingat

A Grease musicallal kezdődött minden. A szerelem, a vágyakozás a színház után. A szlovákiai-magyar színésznő most meg már éppen Hollywood felé kacsintgat. Borbély Alexandra el sem hiszi, hogy az Oscar gálán Meryl Streep színésznővel egy teremben lesz. A teljes beszélgetés vasárnap este, a Portréban!

Portré 2018-08-19


szerző:
2018.08.20. 00:10

Portré 2018-08-12


szerző:
2018.08.13. 01:25
Marky Ramone: így kezdődött a punk hódítása

Marky Ramone 2016-ban adott interjút Kilyén Tamás kollégánknak, ahol arról is mesél, milyen volt New York legveszélyesebb környékén felnőni, s, hogy utcagyerekekből, hogyan lettek mégis pénzügyileg is sikeres zenei vállalkozók.

 

 

 

Portré 2018-08-05


szerző:
2018.08.06. 01:10

Portré 2018-07-29


szerző:
2018.07.30. 01:35
Barabás Évi fogszabályzót kapott!

A Fókusz és a Portré műsorvezetője nemcsak arról mesélt nekünk, milyen volt vidékről felkerülni a nagyvárosba és érvényesülni, hanem arról is, miért kelett most fogszabályzót kapnia!

Portré 2018-07-22


szerző:
2018.07.23. 02:20

Portré 2018-07-15


szerző:
2018.07.16. 00:20

Portré 2018-07-08


szerző:
2018.07.09. 00:50
Radics Gigi még énekelt is Barabás Évinek a Portréban

Quincy Jones szerint, a világ 5 legjobb hangjának egyike, ez óriási bók Michael Jackson menedzserétől, akivel Radics Gigi többször is találkozott már. A tehetséges énekesnő, idén az X-Faktor tehetségkutató zsűri székében is helyet kapott. Gigi teljesen elutasítja a rasszizmus gondolatát, s mivel érintett ebben a témában, dalt is írt róla. Csodálatos hangja pedig betölti a stúdiót, mert, hogy Barabás Évinek énekelt is.

 

Portré 2018-07-01


szerző:
2018.07.02. 00:25
Egy igazi belevaló “seftes” csaj

Hűség, puszi, simogatás, így köszön Lang Györgyi a vasárnapi Portréban. A 60 éves előadóművésznek az életkor nem jelent semmit, töretlen jókedvvel, örök gyermekként élvezi a dolgos hétköznapokat.

Ubrankovics Júlia, A Tanárnőnk a Portréban

Ubrankovics Júliát Németország és Amerika ihlette a munkájában, kétlaki életet él. Juli, ha éppen ott volt kedve, akkor Hawaii-on csinált színházat, de leginkább Los Angelesben dolgozik. Külföldön több sorozatban és filmben feltűnt már, és most, itthon is újra megcsillogtathatja tehetségét. Hisz abban, hogy határok csak fejben léteznek, s habár külföldön nagyon nehéz az újrakezdés, ott legalább nincsenek címkék, nem ismerik az embert, és szabadon azt tehetjük, amit szeretnénk.

 

Portré 2018-06-24


szerző:
2018.06.24. 23:50

Portré 2018-06-17


szerző:
2018.06.18. 00:50
A Portréban Aranyosi Péter megdumálta Barabás Évit

Aranyosi hiába lenne HT, vagyis háború esetén túsz, a hadtörténelemhez, a tankokhoz nagyon is jól ért, sőt, szenvedélye ez. Diplomamunkáját is ez a téma ihlette. Különleges tankmúzeumokba is eljutott, bár mostanság online harcol a tankokkal. Történelem tanár sosem volt, édesanyja egyébként is papnak, vagy nőgyógyász orvosnak szánta. Peti egyébként azt mondja, amatőr szinten nagyon is érdekli a nőgyógyászat. Emellett még érdekli a barlangászat is, ifjú titánként „Kecsap” néven fedezte fel a földalatti világot.

Földes László Hobo elképesztő életútja

Elképesztő életútról, életúthoz, elképesztő életmű kötet dukál. A Kossuth-díjas zenész, színész, előadóművész, Földes László, Hobo a Portré vendége. Életmű kötete kapcsán olyan mélységébe engedett betekintést az életébe, melyre ritkán van példa.

A teljes beszélgetést itt nézhetik meg!

Portré 2018-06-10


szerző:
2018.06.11. 00:40
Az opera és a balett bűvöletében - a Harangozó család

Világhírű édesapja sosem akarta, hogy a fia is táncos legyen, de Gyulát már gyermekkorában megfertőzte a színház, s amíg más kisfiúk rendőrök, és tűzoltók akartak lenni, addig ő bizony Diótörőt és Coppéliát nézett az Operában. A vasárnapi Portréban az opera és a balett ötvözetén keresztül megismerhetik a Harangozó család múltját, jelenét, jövőjét.

Portré 2018-05-27


szerző:
2018.05.27. 23:30
Színház, szappanopera, történelem – ilyen a „Józan valóság”

Józan Lászlót édesapja nehezen engedte el a „nagyvilágba”, de most már rettentően büszke a Vígszínház egyik vezető színészére, a fiára. Esténként pedig nemcsak a szülei nappalijában van jelen a Barátok közt színésze.

Portré 2018-05-20


szerző:
2018.05.21. 01:10

Portré 2018-05-13


szerző:
2018.05.14. 00:50

Portré 2018-05-06


szerző:
2018.05.07. 00:55
Vágatlan - Beszélgetés Rudolf Péter

Rudolf Péter színész, rendező imádja a sportokat, a mai napig, amikor csak teheti, rúgja a bőrt. Persze az sem mellékes, hogy nagypapája profi futballista volt, dédnagyapja pedig színész, rendező. A nagypapával való misztikus élményéről is mesél a vágatlan Portréban.

Hatalmas szív és fantasztikus lélek - Rudolf Péter közelebbről!

Rudolf Péter szerint ő lusta ember. Lusta nemet mondani, így aztán állandóan pörög. A vasárnapi portréban beszél munkájáról, családjáról, életéről.

Portré 2018-04-29


szerző:
2018.04.30. 00:00

Ember Márk a Portréban


szerző:
2018.04.27. 14:12
Ember Márk a Portréban

A Vígszínház mindössze 25 éves, nagyon sokszínű, tehetséges fiatal színészét, óriási imádat, és rajongás veszi körül, főleg a hölgyek körében. Az országos ismertséget azonban az Oltári csajok című magyar filmsorozat hozta meg számára. Ember Márk a vasárnapi Portréban.

Portré 2018-04-22


szerző:
2018.04.23. 01:25

Portré 2018-04-15


szerző:
2018.04.16. 00:50
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való