Celebklub

Peller Anna: „Miki, gyereket akarok!”

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 20. 9:46

A Reggeli főzőshow egy csöppet másképp alakult, mint szokott…

Ma Bárdosi Sándor, és felesége, Ildikó volt a Kifőzde vendége. Az olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó egy kicsit megilletődött, mikor megtudta, milyen alapanyagokból kell ételt varázsolnia Mikiék asztalára. A véres hurka, a tofu és az eperlekvár feladta Ildikónak és férjének a leckét, de nemcsak ez, hanem a sütő is, ami menetközben egyáltalán nem akarat működni.

 



Anna, hogy a házaspár segítségére siessen, átvette Ildikóék kisbabáját, Maját. Az öthónapos gyönyörűség egyszerűen elvarázsolta a műsorvezetőt, és onnan nem volt megállás. Anna hormonjai átvették az irányítást, és közölte, hogy ő most azonnal még egy gyereket szeretne. Hogy mindehhez Miki mit szólt?

A videóból kiderül!

Anna és Miki élete egyébként három évvel ezelőtt teljesen megváltozott, mikor megszületett kislányuk, Annabella. Boldog családi életet élnek a mindennapokban, amibe néha belefér egy kis csibészség.

Nézzétek csak!

#Celebklub#műsorvezető#édesanya#főzés#humor#sportoló#bárdosi sándor#peller anna#bárdosi ildikó#lukács miki#Reggeli#kifőzde#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk