Celebklub

Sváby András újra a konyhában brillírozott!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 11. 11:52

A műsorvezető a Konyhafőnök VIP-ben már bebizonyította, hogy igazán kreatív és talpraesett a konyhában, most újra beállt a pultba! Visszatért!

Emlékeztek még hányszor sikerült lenyűgöznie a zsűrit, a nézőket és a versenytársait Sváby Andrásnak? Mondhatjuk, hogy ő volt a Konyhafőnök MacGyvere, aki képes volt a hatvan perces főzések alatt is házi füstölőt gyártani, és ugyan nem nyerte meg a versenyt, büszkén küzdött egészen a negyedik helyezésig.

András már az első héten társai „idegein táncolt”, hiszen megszivatta jó barátját, Szabó Győzőt: egy kedves kis harcsa-hadüzenetet küldött a színésznek, aki majdnem meghátrált:

Kettejük párviadala itt még nem ért véget, aki éppen megszerezte az előnyt, reptette is vissza a bosszút a barátjának. Ilyen édes lehetett Győzőnek, amikor Sváby-val pucoltatta meg a gigantikus polipot, amit a zsűritől kaptak.

Kekeckedős-szerethető harc lett a kettejüké, de nem volt itt ellentét, amit az alábbi interjúban be is bizonyítottak:

Később már közösen küzdhettek a pontokért Peller Anna oldalán: a középdöntőben ugyanis csapatokba rendeződtek a pultok mögött. Azonnal meg is volt az összhang a hármas között – ahol állítólag végig András volt a konyhafőnök:
 

A nagy döntő hétre ők jutottak be elsőként, a legjobb csapatként, ahol már megint egyedül kellett kiállniuk a zsűri elé. András mindennap próbálta túlszárnyalni magát: a séfkabát megszerzése után a Séf azonnal harcsával tesztelte őket, de akadt itt vérnarancs küzdelem Nagy Ervinnel, és kísérletezés is bőven.

Izgalmas heteket élt át a gasztroversenyben, most viszont nem szorította annyira az idő, hiszen a Reggeliben vendégeskedett, ahol újra találkozott egykori csapattársával, Peller Annával.

Kíváncsi vagy, milyen ételt készített? Lesd meg itt a Reggeli videóját:

És ha már a gasztrónál tartunk, ne felejtsd el, hogy az RTLII-n, minden hétköznap este 20:30-kor a gyerekeké a terep a Konyhafőnök Juniorban!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#sváby andrás#szabó győző#peller anna#A Konyhafőnök VIP#Reggeli

Címlapról ajánljuk